- Reaksiyon puanı
- 114,331
- Puanı
- 1,060
Bu varmıydı?Bana danışabilirler
Galiba artık büyü yazısını gördükçe o yazılar gelecek aklıma 🤦🏻♀️
Bu varmıydı?Bana danışabilirler
Medyum Arif Bey'i arayın!Ekli dosyayı görüntüle 100513
Reklamlara bitiyorum.
Papaz, nal, kaşık, domuz pisliği hepsi vardıBu varmıydı?
Galiba artık büyü yazısını gördükçe o yazılar gelecek aklıma 🤦🏻♀️
Allah seni bildiği gibi yapsın.Ekrana reklam geldi hissi uyandırıyor.Ekli dosyayı görüntüle 100513
Reklamlara bitiyorum.
Ben de ona şaşırdım valla.Kaşık büyüsüde mi varmış
Bu bana birşey hatırlattı @xdragxx
En doğrusunu yapıyorsun. Şaşma yaptığından.Allah'tan reklam engelleyici kullanıyorum.
Hemmen.Medyum Arif Bey'i arayın!
Böyle bir his olacağını hiç düşünmemiştim ama doğru yani.Allah seni bildiği gibi yapsın.Ekrana reklam geldi hissi uyandırıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 100515
Benim dediğime bakma sen.Ben de ona şaşırdım valla.
En doğrusunu yapıyorsun. Şaşma yaptığından.
Hemmen.
Böyle bir his olacağını hiç düşünmemiştim ama doğru yani.
Neden be?Benim dediğime bakma sen.
Yanlışlıkla kaldırırsın falan aman diyim.Neden be?
Yok yok canım. O kadar yapmam. Sanırım o da öylesineydi zaten.Yanlışlıkla kaldırırsın falan aman diyim.
Savunmadan seken toplara bayılırım.Yok yok canım. O kadar yapmam. Sanırım o da öylesineydi zaten.
Tam olarak anlamadım ama boşver.Savunmadan seken toplara bayılırım.
Boşver i kabul etmiyorum.Atmış olduğun görseli şut olarak düşün top benim önüme geldi.Şuuuuuut veTam olarak anlamadım ama boşver.
Oldu gibi bu sefer.Boşver i kabul etmiyorum.Atmış olduğun görseli şut olarak düşün top benim önüme geldi.Şuuuuuut ve
Bunun daha beteri olan günler var bu yine az
Kazanan belli. Hak edenlere gereken cevap "YİNE" verildi.
Geçen gün 6'lısını yakalamıştım, şimdi 5'e düştü, forumdaki deli sayısı azalıyor. 🤭Bunun daha beteri olan günler var bu yine az
Eğlenceli oluyor maksat kapmak değil aslında Ben @Tolstoyevski 'nin ısrarı sonucu kapışma işine giriyorum. Ona sorabilirsin konuyu hazır et diyor. Bende hazır ediyorum ve hazırken geriye tıklama kalıyor ben de yarışa dahil oluyorum o da bana maç konularını genelde hazır ediyor ama maç kapışmasında genelde ben kazanıyorum. Zararlı çıkan TolsGeçen gün 6'lısını yakalamıştım, şimdi 5'e düştü, forumdaki deli sayısı azalıyor. 🤭
Bi 7'ye çıkamadık.Geçen gün 6'lısını yakalamıştım, şimdi 5'e düştü, forumdaki deli sayısı azalıyor. 🤭