Var ya çok cesaretlendim burada oldukça ne kadar yeni dizi başlarsa başlasın hep deneyeceğim.Pes etme. Ben 6 yıllık üyeyim daha Kasım ayında ilkez kapmıştım (ama son 2 ay uğraşıyordum)
Var ya çok cesaretlendim burada oldukça ne kadar yeni dizi başlarsa başlasın hep deneyeceğim.Pes etme. Ben 6 yıllık üyeyim daha Kasım ayında ilkez kapmıştım (ama son 2 ay uğraşıyordum)
Benim telefonda maalesef geriden geliyor saniye buna rağmen pes etmiyorum ve kapmak önemli değil aslında. Heyecanı yarışı güzel ama ilk dizimi kaptıktan sonra artık kapmasamda olur havasındaydım. İlkin üzülüyordum artık eğlenceye dönüştü olay maç konularında da @Tolstoyevski ile kapışıyorum. O da dizilerde bana eşlik edlyorVar ya çok cesaretlendim burada oldukça ne kadar yeni dizi başlarsa başlasın hep deneyeceğim.
Ben de mesela bu 4-5 kişinin aynı anda açmasını ve acaba kimde kaldı diye düşünmeyi seviyorum. Rekabet güzeldir. Ve eğlenceli geliyor cidden.Benim telefonda maalesef geriden geliyor saniye buna rağmen pes etmiyorum ve kapmak önemli değil aslında. Heyecanı yarışı güzel ama ilk dizimi kaptıktan sonra artık kapmasamda olur havasındaydım. İlkin üzülüyordum artık eğlenceye dönüştü olay maç konularında da @Tolstoyevski ile kapışıyorum. O da dizilerde bana eşlik edlyor
Açmışsın da izleyecek misin ki diziyi @Tolstoyevski
Forumda açık arttırma varmış. @Dosi @Tolstoyevski @slhttnmtl @Emre Ozansoy @seyfullXh @DarkLegenDBen de mesela bu 4-5 kişinin aynı anda açmasını ve acaba kimde kaldı diye düşünmeyi seviyorum. Rekabet güzeldir. Ve eğlenceli geliyor cidden.
Aynen o saate kadar içim bi değişikti sonra konu aç tuşuna 10 kez bastım. Ben bide bi kere açsam yine durmam.Benim telefonda maalesef geriden geliyor saniye buna rağmen pes etmiyorum ve kapmak önemli değil aslında. Heyecanı yarışı güzel ama ilk dizimi kaptıktan sonra artık kapmasamda olur havasındaydım. İlkin üzülüyordum artık eğlenceye dönüştü olay maç konularında da @Tolstoyevski ile kapışıyorum. O da dizilerde bana eşlik edlyor
Teklifi çok az verdim galiba.
Video daki Feyzo sensin.Aynen o saate kadar içim bi değişikti sonra konu aç tuşuna 10 kez bastım. Ben bide bi kere açsam yine durmam.
------
Teklifi çok az verdim galiba.
Aman almasın sen foruma lazımsın. İnsanın kalbine virüs gibi girerim.Antivirüs programım yok.Yorumların beni benden alıyor yaa
Aman almasın sen foruma lazımsın. İnsanın kalbine virüs gibi girerim.Antivirüs programım yok.
Öyle deme biz burada aile gibiyiz.Aman neyine lazımım forumun altı üstü sadece favori üyeyim bizde virüs programı kurarız artık
Ne garip bir şey o öyle.
Avatarın kilo aldığını ilk senden okudum.Ekli dosyayı görüntüle 100351
Biraz önce fark ettim. Mobilde avatarlar genişlemiş sanki.
Kaşık büyüsüde mi varmışEkli dosyayı görüntüle 100513
Reklamlara bitiyorum.
Allah'tan reklam engelleyici kullanıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 100513
Reklamlara bitiyorum.
Bana danışabilirlerKaşık büyüsüde mi varmış
Bu bana birşey hatırlattı @xdragxx