İzledim ya sınavlara rağmen.
İzledim ya sınavlara rağmen.
Nadir'in dirilmesi mi iyice saçmaladın.Bu adam kim acaba merak ettim.Nadir dirilse ne şok olur ama.
@Özgür @serhatt @hayret bi şey @mesmeso
Hemen kıyameti kopardın ya Feris niye olmasın.Bu fragman şaka olsun ya. Bu bölüm Feris olmayacak mı yani? Ben iyi bir veda bölümü bekliyordum. Kendisini çok görmesek de olayın bu veda ve ayrıntılarıyla geçtiği bir bölüm izlemek istiyordum. Şuan tüm hevesim kırıldı bölüm için.
O zaman fragmanı hazırlayan arkadaşı da bir an önce değiştirsinler.Hemen kıyameti kopardın ya Feris niye olmasın.Yeni senaristler bu kadar kritik bir hata yapmaz kesinlikle.
![]()
Şimdi şöyle bir durum var bu fragman cumartesi gününe kadar yayınlanacak ama Star'ın tüm işleri az izlendiği için pek gören olmayacak. Ama cumartesi akşamı İbo Show'la reytingler biraz yükseliyor o yüzden daha çok kişi görsün diye Feris'li sahneleri 2. fragmana saklamışlardır.O zaman fragmanı hazırlayan arkadaşı da bir an önce değiştirsinler.Böyle önemli bir haftanın fragmanını her zamanki fonlarda vs işleyerek önemsizleştirmemesi gerekiyor. O kadar kulağını çınlattık ki sosyal medya sorumlusu Tuğçe Akari bu hafta çalışmaya başladı, az ders alsınlar
![]()
Bence bu hafta 3 fragman yayınlanmalıŞimdi şöyle bir durum var bu fragman cumartesi gününe kadar yayınlanacak ama Star'ın tüm işleri az izlendiği için pek gören olmayacak. Ama cumartesi akşamı İbo Show'la reytingler biraz yükseliyor o yüzden daha çok kişi görsün diye Feris'li sahneleri 2. fragmana saklamışlardır.Yoksa senin dediğin şeyi Ekin bile yapamazdı.
![]()
Benim içimde de senin bir tık paranoyak olduğun gibi bir his var hala.Bence bu hafta 3 fragman yayınlanmalı2 Feris'li fragman anca keser beni veda bölümü için.
Niyeyse içimde geçen bölüm son sahnede vedası oldu gibi bir his var hala bu fragmandan sonra.
Bence bu hafta 3 fragman yayınlanmalı2 Feris'li fragman anca keser beni veda bölümü için.
Niyeyse içimde geçen bölüm son sahnede vedası oldu gibi bir his var hala bu fragmandan sonra.
Realist olmak gerekirse ikinci fragmanda Feris'in en fazla 10 saniye olacağını söylemek isterim. Ceyda-Kıraç ve DicBar son gaz dewamke.Benim içimde de senin bir tık paranoyak olduğun gibi bir his var hala.![]()
Diğer fragmanları bekleyip görelim benceBenim içimde de senin bir tık paranoyak olduğun gibi bir his var hala.![]()
Feris görünsün deRealist olmak gerekirse ikinci fragmanda Feris'in en fazla 10 saniye olacağını söylemek isterim. Ceyda-Kıraç ve DicBar son gaz dewamke.![]()
Ohh Feris var şükür
Bak bir de olmaz diyordun.Ohh Feris var şükürAma çok az var belli. Şimdiden sinirim bozuldu bu duruma
![]()
5-10 dakika kime yetecekBak bir de olmaz diyordun.En azından yüzü gülerek gidiyor diyeceğim ama içi kan ağlıyordur.
Bu arada özette Amerika için 6 aylık denilmiş yani belli ki Canan Ergüder'in sağlık durumu gittikçe iyileşiyor ve bir noktada kesin dönecek.![]()