(Fragman DicBar ve Ceyda-Kıraç ağırlıklı oldu.)Fragmanlar da Feris için normalin dışında güzel müziklerle hazırlanır ve etkili olursa üf ki ne üfff![]()
(Fragman DicBar ve Ceyda-Kıraç ağırlıklı oldu.)Fragmanlar da Feris için normalin dışında güzel müziklerle hazırlanır ve etkili olursa üf ki ne üfff![]()
O kadar da vicdansız değillerdir inşallah(Fragman DicBar ve Ceyda-Kıraç ağırlıklı oldu.)
Hayal kırıklığı yaşamayalım da.
İkisi de isim sahibi senaristler o yüzden Ekin'in ilk haberi geldiği zamana göre daha umutluyum.Hayal kırıklığı yaşamayalım da.![]()
Görcez. .ssİkisi de isim sahibi senaristler o yüzden Ekin'in ilk haberi geldiği zamana göre daha umutluyum.![]()
Ben artık anlam veremiyorum çünkü yapılanların bir anlamı yok. 😱 Zavallı forumun çekecek çilesi varmış.
Bu kadar göstere göstere yapılmasa bari yazıktır.Ben artık anlam veremiyorum çünkü yapılanların bir anlamı yok. 😱 Zavallı forumun çekecek çilesi varmış.![]()
Neyse ki gerçek yüzü biliniyor artık, ağzıyla kuş tutsa nafile.Bu kadar göstere göstere yapılmasa bari yazıktır.![]()
Sadece köstebek için mi izliyordun hiç sanmıyorum.Ortaya çıkarsa dizinin benim için amacı bitiyor.![]()
Harika bir bölüm olacak.