Monica ve Chandler'in evlatlik edinme sürecleri güzeldi. Ev alacaklari zaman arkadaslarinin Chandler'i, Mocina'yi aldattigini düsündükleri sahneler ve sonrasida eglenciliydi. ikiz bebek sürprizi güzel bir detay oldu.
Rachel ve Joey olayi fazla uzamamasina sevindim, O bölumler hosuma gitmedi.
Danny Devito'nun striptiz detayi güzeldi vebana yakin zamanda izledigim bir diziyi hatirlatti. Belki Friends dizisinden esinlenmislerdir
Ross ve Rachel'in park serüvenide iyiydi. Baya güldüm Ross'un düstügü sahnelerde.
11. bölümde eskileri hatirladiklarinda Chandler'in Rachel'i öptügünü görünce aklima gelen sey: Burada herkes herkesi öpmüs, Monica eger Ross'un kiz kardesi olmasaydi onlarda öpüsmüs olurdu diye düsündüm ama sürprizzzz zaten zamaninda Ross onu Rachel sanip öpmüs karanlikta
Phoebe'nin dügün sahneleri cok güzeldi. O bölüm hem eglenceli hemde duygusaldi.
Joey ve Phoebe'nin fransizca sahneleri güzeldi. O sahneler bu sezonda nadir olarak hatırladığım sahneydi.
Phoebe'nin Estella takliti yapmasi, Ross'un Rachel'in eski isine dönmesi icin yaptigi caba ve Janice ve Chandler sahnesi güzeldi. Bu bölüm baya iyiydi.
16. bölüm ise oldukca duygusal bir bölümdü. Rachel'in herkesle vedasi oldukca duygusaldi.
ve final bölümu, nihayet Rachel ve Ross artik birlikteler ve Monica ve Chandler tasindiginda herkesin anahtarlarini biraktigi sahne ve evin bos halini izlemek duygulandirdi.