Temennimiz o ama rüyadır gibime geliyo.gençler bölüm rüyamı olacak yoksaaa
Temennimiz o ama rüyadır gibime geliyo.gençler bölüm rüyamı olacak yoksaaa
Medyapım'ın çekmiş olacağı en rezalet, en berbat bir dizi bölümüydü. Daha kötüsü gelmez.Bugüne kadar şu da kötü olmuş dediğim Medyapım işi yoktu. Diplerdeydi benim için her şey. İğrençlik ve berbatlık dolu bir bölümdü.
Rüya olduğu için böyledir zaten haftaya en iyilerini görücez @slhttnmtlMedyapım'ın çekmiş olacağı en rezalet, en berbat bir dizi bölümüydü. Daha kötüsü gelmez.
Bizim Hikaye'de Nihal'in olayları bu kadar değildi.Medyapım'ın çekmiş olacağı en rezalet, en berbat bir dizi bölümüydü. Daha kötüsü gelmez.
En iyi bölümleri gelmez bir daha.Rüya olduğu için böyledir zaten haftaya en iyilerini görücez @slhttnmtl
Arkadaşlarımı da kanser etmiş bu senarist ay bu kadın öbür bölümlerin senaryolarını nasıl yazdı hala düşünmeden edemiyorum onlar ile bunun arasında dağlar kadar fark var.Düşünmeden edemiyorum bu ihtimali.
Nihal Barış'ın eski karısıydı dimi? O da az karıştırmadı o diziyi.Bizim Hikaye'de Nihal'in olayları bu kadar değildi.
En iyi bölümleri gelmez bir daha.
Az çektirmedi o da Meltem ile Haluk'a sıktı bir zaman sonra sürekli kötülük kötülükCansu’nun yanında iyi kalır
Aynen, en sonunda da teyzesiyle çekti gitti Amerika'ya.Arkadaşlarımı da kanser etmiş bu senarist ay bu kadın öbür bölümlerin senaryolarını nasıl yazdı hala düşünmeden edemiyorum onlar ile bunun arasında dağlar kadar fark var.
------
Nihal Barış'ın eski karısıydı dimi? O da az karıştırmadı o diziyi.
En iyi bölümlerin geleceğine inanan bne.
------
Az çektirmedi o da Meltem ile Haluk'a sıktı bir zaman sonra sürekli kötülük kötülük
Sihirli Annem'le bir bölüm birleştirsinler bence. @pompyBirinin böyle bir şey yapması gerekiyor.
Onların hepsi bölümün kötülüğünden işte, nereye baksan bir suçlu çıkıyor illaki. Bu arada bunların hepsi rüya çıkmazsa ne kadar iyi olursa olsun öyle çok övemem.Bir bölüm kötü olunca senaristi de, diziyi de, oyuncuları da, hatta yapım şirketini bile yerin dibine sokmuşsunuz. Senariste ilkokul öğrencileri daha iyi yazar demeler, en rezil bölümdü diyenler, kötü oyunculuk diyenler. Haftaya güzel bölüm olursa görürüm sizi.
Gece izlemeyi düşünüyordum şu an ikilemde kaldım yorumlarınızdan dolayı.
Her şey rüya bence ki başka ihtimal kalmıyor.
Bende 10 dk önce o ihtimali düşündüm
Ya bölüm ne kadar kötü olursa olsun tek bir bölüm yüzünden böyle hemen ekibin ya da dizinin harcanması olayına sıcak bakmıyorum. Beterin beteri var en azından 1 bölüm kötü çıktı. Ben Ekin Atalar'ın MA'da yazdığı onlarca berbat bölüme katlanmış biriyim.Onların hepsi bölümün kötülüğünden işte, nereye baksan bir suçlu çıkıyor illaki. Bu arada bunların hepsi rüya çıkmazsa ne kadar iyi olursa olsun öyle çok övemem.
Sinirlerine hakim olabileceksen izle.
------
Her şey rüya bence ki başka ihtimal kalmıyor.
Orada ciddi olduğum tek kısım senaristin gerçekten bu bölümü yazarken normal olmadığıydı. Bu arada zaten diziyi illaki meraktan yine izleyeceğim.Ya bölüm ne kadar kötü olursa olsun tek bir bölüm yüzünden böyle hemen ekibin ya da dizinin harcanması olayına sıcak bakmıyorum. Beterin beteri var en azından 1 bölüm kötü çıktı. Ben Ekin Atalar'ın MA'da yazdığı onlarca berbat bölüme katlanmış biriyim.
Eda Ece'nin storysini Twitter'da görünce rüya olduğundan eminim artık gönül rahatlığıyla izlemeye devam edebilirim.
Bence de samimiyetsizlik çok fazla bir de yakışmamış...Her şeyin rüya çıkması çok sinir bozucu ve izleyicinin aklıyla dalga geçmek gibi adeta....
Karakterlerin değişimleri de fazla zorlama. Şahika-Ender vb...