Cidden.Ne yazdığımızı unuttuk.
Cidden.Ne yazdığımızı unuttuk.
Ya olamaz, hayır.Bu arada ya rüya değilse? Yıldız araba ile uçarken o günü hatırladıysa? 😱 @slhttnmtl @EmreCan @pompy
Bırakma fikri.Hangi fikir? Bölüm boyunca çok fikir beyan ettim de.
İzleyici çekme oyunları.O değilde yeni dönem diye bizi keklediler.
Ben rüya olduğunu düşünmüyorum. Yoksa böyle bir şey olmaz, bir rüya için bu kadar spoiler verilmez.O değilde yeni dönem diye bizi keklediler.
Fragmanlara bağlı.Bırakma fikri.
İnşallah rüyadır açma o şom ağzını.Bu arada ya rüya değilse? Yıldız araba ile uçarken o günü hatırladıysa? 😱 @slhttnmtl @EmreCan @pompy
Olur mu olur.Ya olamaz, hayır.
Cidden bırakırım.Olur mu olur.
Açtım bir kere ağzımı. Ama şom ağızlı olduğum kesin.İnşallah rüyadır açma o şom ağzını.
Yıldız'ın yangında bayılıp gördüğü kabustan ibaretti işte her şey. İlginç bir bölüm oldu.Ben rüya olduğunu düşünmüyorum. Yoksa böyle bir şey olmaz, bir rüya için bu kadar spoiler verilmez.
Bırakırım dedi, ama...Cidden bırakırım.
Umarım öyledir... Yoksa bu kadar yapmacık oyunculukların, kalitesiz senaryonun başka bir açıklaması yok... Diğer ihtimali düşünmek istemiyorum.Yıldız'ın yangında bayılıp gördüğü kabustan ibaretti işte her şey. İlginç bir bölüm oldu.
Ahahaahahahahahashaha çok iyiydi. Bu arada umarım 127'yi görmez.Bırakırım dedi, ama...
127. bölüm oldu yorum yazmaya devam ediyor.
111 olsun.Ahahaahahahahahashaha çok iyiydi. Bu arada umarım 127'yi görmez.
Çok güzel bir sayı, hayır demem.111 olsun.
Ne zaman açsan bişiler oluyo.Açtım bir kere ağzımı. Ama şom ağızlı olduğum kesin.