batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,252
- Puanı
- 1,061
RatingnasilarttiriliradlicalismaAnlamadım ki. Umarım...
Ben bölümü saymıyorum direkt.Ender ve Sedai saçmalığını unutamam, ama bölümü izlememiş sayarım.
Daha iyi yazarlar.Yeni bölümü yazan senaristler
Aynen.Ben bölümü saymıyorum direkt.
Şu çocukları getir senarist olarak, Melis Civelek'ten 10 kat daha iyi senaryo yazmazlarsa hiç bir şey bilmiyorum.Yeni bölümü yazan senaristler
Ay varsın bölüm berbat olsun. O korkunç senaryonun gerçek olma ihtimali sinirlerimi zıplattı bölüm boyunca.Yasak Elma tarihindeki en berbat bölüm resmen.
Cidden çok haklısın. En azından bunu saymayız olur biter.Ay varsın bölüm berbat olsun. O korkunç senaryonun gerçek olma ihtimali sinirlerimi zıplattı bölüm boyunca.
Diziyi en son Halit ölünce bırakmıştım, 2.5 saat boyunca bayağı rüya izletmişlerŞu çocukları getir senarist olarak, Melis Civelek'ten 10 kat daha iyi senaryo yazmazlarsa hiç bir şey bilmiyorum.
Neyse çok şükür ki rüyaymış fikriniz değişti mi ? @slhttnmtlŞu çocukları getir senarist olarak, Melis Civelek'ten 10 kat daha iyi senaryo yazmazlarsa hiç bir şey bilmiyorum.
Hangi fikir? Bölüm boyunca çok fikir beyan ettim de.Neyse çok şükür ki rüyaymış fikriniz değişti mi ? @slhttnmtl
Ben de "her seferinde bırakacağım" diyorum, ama bırakamıyorum.Diziyi en son Halit ölünce bırakmıştım, 2.5 saat boyunca bayağı rüya izletmişler
Benim de öyle aman geçti bittiAy varsın bölüm berbat olsun. O korkunç senaryonun gerçek olma ihtimali sinirlerimi zıplattı bölüm boyunca.
Ne yazdığımızı unuttuk.Hangi fikir? Bölüm boyunca çok fikir beyan ettim de.