Kanal D Hekimoğlu - Dizi Yorumları

Orijinal sezonun en iyi bölümlerinden olan "Airborne" geliyor. Vakalar bakımından ve karakterler açısından güzel ve önemli bir bölüm geliyor.

Bende tam onu yazacaktım. Gitmiş Memoli olmuş bir de. :D
Az önce söyledi çekimlerde 2. gün bitmiş 2-3 gün daha sette olacakmış. :A Bu sahneleri ciddi izleyebilmek mümkün olmayacak. :A

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
Hekimoğlu sosyal medya admini.

Şu bölüm uyarlandığı için sevincimi paylaşmak için geldim sadece buraya :A
------

Bu fragman iyiymiş hekimoğlu YouTube kanalında yoktu
Gelecek hafta Hekimoğlu ve Mucize Doktor fanlarının kaosunda 2. raund başlıyor hayırlı olsun. :A Hekimoğlu'cular sonuna kadar haklı gerçi. :A

Gelecek hafta Hekimoğlu ve Mucize Doktor fanlarının kaosunda 2. raund başlıyor hayırlı olsun. :A Hekimoğlu'cular sonuna kadar haklı gerçi. :A
Valla bazı bilgisizler Mucize Doktor'dan Doktor'dan bir şey demeye kalkmazsa çok büyük olay çıkmaz ufak sürtüşmeler normal olur o kadar :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Aserat
İpek de mi uçakta 😱şaşırdım

• Güldürdün
Reactions: NES
Orjinalinde de öyle 🤣🤣 mucize Doktor fanlari bize hırsız dediler bizde onlarin ağızlarının payını verdik sizden önce bizim dizimizin yayınlandığını
o diziyi sevmiyorum oyüzden iyi yapmislar :A yorumlarin bir kismini okumustum :A

• Harika
Reactions: NES
o diziyi sevmiyorum oyüzden iyi yapmislar :A yorumlarin bir kismini okumustum :A
Hırsız demeden önce bi uyarlamayi izleyip görecekler onlarda uçak sahnesinin olmadığını ama işte çocuk fanlar laf anlatamazsin ki 😅 hep boşa

• Güldürdün
Reactions: Dosi