Geçen haftaki bölümü de beğendin mi sonradan izlemiştin galibaDünkü bölümün başını kaçırmıştım. İzledim ve izlerken tüm bölümü yeniden tamamladımÇok güzel bir bölümdü
![]()
Geçen haftaki bölümü de beğendin mi sonradan izlemiştin galibaDünkü bölümün başını kaçırmıştım. İzledim ve izlerken tüm bölümü yeniden tamamladımÇok güzel bir bölümdü
![]()
Evet, yorum yazmadım mıGeçen haftaki bölümü de beğendin mi sonradan izlemiştin galiba
Ben yoktum beğendiğini yazmışsın yeni gördüm.Evet, yorum yazmadım mıevde kimse yoktu sakin kafa ile keyifle izledim
![]()
Fragmanda bile gözlerim doldu. Çok güzel bir bölüm geliyor
Yeni sezon olursa tabii.Bu bölümle birlikte orijinaldeki 3. sezondan 13 bölüm kaldı. Muhtemelen bölüm atlamadan tek tek gidecekler. Bir aksilik olmazsa 18 Mayıs'ta sezon finali yapabiliriz. Bence en mantıklısı da bu.
4. sezon hikayesi öyle hızlı gidecek bir şey değil. Yeni sezona o hikaye ile başlamak en mantıklısı olur.
Bu oranları koruduğu sürece kanal bir şans verecektir bence. Senarist olayları yüzünden dizi çok sıkıntı yaşadı. Bir de çok sıkıntılı bir günde yaşam savaşı veriyor.Yeni sezon olursa tabii.Yani çok isterim ama 3. sezon için biraz daha (AB güzel ama Total soru işareti) reyting yükseltmesi gerekiyor bu haliyle ancak Haziran'ı görür.
![]()
Aynen üç fragman da bomba merakla bekliyorum.
Bu bölümden pek bir şey anlayamayacağım gibi geliyor fragmana bakarsak.Aynen üç fragman da bomba merakla bekliyorum.
İzlemeyi denemen için daha iyi bir bölüm olamaz benden söylemesi.@dreamy
İzledin mi hiç?Bu bölümden pek bir şey anlayamayacağım gibi geliyor fragmana bakarsak.![]()
Polis hikâyesi vardı bitti şu an devam eden bir genel hikaye yok aslında istersen salı akşamı uygunsan bir göz atHayır, hiç izlemedim...
Ateş ve İpek karakterleri sürekli didişiyor ama alttan alta bir aşk sinyalleri de var şimdilik onu bilsen yeter. Bunun dışında gerisi bölümlük hikayeyle dolu olacak.Bu bölümden pek bir şey anlayamayacağım gibi geliyor fragmana bakarsak.![]()
Fragmandan sanki genel bir hikaye varmış izlenimi aldım, emin olamadım. Tamam o zaman.Polis hikâyesi vardı bitti şu an devam eden bir genel hikaye yok aslında istersen salı akşamı uygunsan bir göz at
Yok yok bir hikaye vardı 5 6 bölümlük bitti şu an yok.Fragmandan sanki genel bir hikaye varmış izlenimi aldım, emin olamadım. Tamam o zaman.