Ay eminim o dizi de sana bayılıyordur.sso diziyi sevmiyorum oyüzden iyi yapmislar yorumlarin bir kismini okumustum
Ay eminim o dizi de sana bayılıyordur.sso diziyi sevmiyorum oyüzden iyi yapmislar yorumlarin bir kismini okumustum
sen bile isyan ediyorsun arada. Bence sus ve savunma bu kadarAy eminim o dizi de sana bayılıyordur.ss
Neyse fragman güzel görünüyor salı günü bölüm bittikten sonra gerekli kıyaslama ve yorumları yaparım.sen bile isyan ediyorsun arada. Bence sus ve savunma bu kadar
bende sonradan digerini izleyip kiyaslama yaparimNeyse fragman güzel görünüyor salı günü bölüm bittikten sonra gerekli kıyaslama ve yorumları yaparım.
Valla ben o zaman MD fragmanının altına gitmiştim ve çoğu kişi zaten House'tan alındığını yazmıştı. Zaten o zamanlar hayranlar senariste Ezo olayları yüzünden kızgındı. Dizileri çok fanatik takip etme. Gereksiz gerilme bu yüzden.Orjinalinde de öyle 🤣🤣 mucize Doktor fanlari bize hırsız dediler bizde onlarin ağızlarının payını verdik sizden önce bizim dizimizin yayınlandığını
Bunlar hepsini PC başına geçince bakacağım
Çekim hatalarını Twitter ve Instagram dan takip ediyorum haberim var zaten boşuna etiketleme
Hemen pp yaptım kimseye kaldırmadan kusura bakma Attila Olgaç
Mucize Doktor zaten hep heyecanı yüksek tutmaya çalışan bir dizi ama bunun için çok saçmalıdığı da oluyorUzun uzun yorum yapmayacağım ama son haftalardaki en iyi bölümdü gerçekten. Heyecan dozu olarak Mucize Doktor'daki bölüm biraz daha üstündü ama senaryo olarak Hekimoğlu açık ara zirvedeydi. Admin de deneyimsiz olmasına rağmen iyi oynamış karakterine bayağı güldüm.
Bu arada tüm yol boyunca uyuyan adam Timuçin Esen'in fikriymiş. Her seferinde böyle doğaçlamalar nasıl aklına geliyor hayran olmamak mümkün değil.
Evinde reyting cihazı olmayan ın reytingini almıyor lar diye bir şey duydum umarım doğru değildirDizi zaten final yapacak ama bu bölüm bile artmazsa harbi reyting sistemine söveceğim çok ciddi sadece dizi için değil bazı sonuçlara anlam veremiyorum