Bakalım yeni bölümde neler olacak
Bakalım yeni bölümde neler olacak
Seyirciyi çekmek için dram ağırlıklı bir fragman koyulmuş. Umarım bölümde de çok boğmazlar bizi çünkü öyle bir boğmalık durum yok. Bu hemşire olayı da bir an önce bitsin yoksa saçmalayacaklar.
YouTube de izlemiştim zaten
Benden bahsetmişsin kullanıcı adım gözükmüyor 🤣🤣
Bir karışıklık oldu oradaBenden bahsetmişsin kullanıcı adım gözükmüyor 🤣🤣
Mucize Doktor'un bölümünden sonra bunu es geçerler sanıyordum iyi olmuş.
3. sezonun en iyi bölümlerinden biri geliyor. Hayranlar haftaya bol bol AtPek izlerler.
Bende aynısını düşünüyordum baya şaşırttı yapmaları. Ama es geçmeleri de karakterler açısından kötü olurdu. Birde bizim hikaye MD'den daha güzeldi ya mutlaka olmalıydı.Mucize Doktor'un bölümünden sonra bunu es geçerler sanıyordum iyi olmuş.
Muhtemelen MD'nin bölümünden daha iyi olur en azından fazla mantık hatası görmeyiz. Oradaki gibi burada da heyecanlı fragmanlar hazırlarlarsa reytingler artar yeniden.Bende aynısını düşünüyordum baya şaşırttı yapmaları. Ama es geçmeleri de karakterler açısından kötü olurdu. Birde bizim hikaye MD'den daha güzeldi ya mutlaka olmalıydı.
Orijinal sezonun en iyi bölümlerinden olan "Airborne" geliyor. Vakalar bakımından ve karakterler açısından güzel ve önemli bir bölüm geliyor.
Bende tam onu yazacaktım. Gitmiş Memoli olmuş bir de.
Mucize Doktor'da olan sahne mi?Orijinal sezonun en iyi bölümlerinden olan "Airborne" geliyor. Vakalar bakımından ve karakterler açısından güzel ve önemli bir bölüm geliyor.
Aynen onların kendilerine aldığı bölüm.Mucize Doktor'da olan sahne mi?