Şu An Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz? 🎧🎶🎵

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok dinlemiştim. Şuan açtım. Çok sevdiğim bir şarkı.
Susma şarkısı ile en sevdiğim Aşkın Nur Yengi şarkısı :bhr:
Ben de ikisini çok severim. Bu iki şarkının bulunduğunu albüm genel olarak harika. Aşkın Nur Yengi'nin sevdiğim çok şarkısı var ama Yalancı Bahar'ı diğerlerinden 1 tık daha fazla seviyorum galiba. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben de ikisini çok severim. Bu iki şarkının bulunduğunu albüm genel olarak harika. Aşkın Nur Yengi'nin sevdiğim çok şarkısı var ama Yalancı Bahar'ı diğerlerinden 1 tık daha fazla seviyorum galiba. :A
Yukarda klavye hata yapmış. Bu versiyonu dinlememiştim olacaktı :A
Ben albüm olarak pek hakim değilim. Ayrı ayrı dinledim genelde :A eski pop şarkıları çok farklı (güzel). Şimdikiler ise o an dinliyorum ve belki üst üste günlerce dinleyip sonra yüzüne bakmıyorum ama eskileri zaman zaman çok dinlerim :A

• Harika
Reactions: phoebebuffay
Yukarda klavye hata yapmış. Bu versiyonu dinlememiştim olacaktı :A
Ben albüm olarak pek hakim değilim. Ayrı ayrı dinledim genelde :A eski pop şarkıları çok farklı (güzel). Şimdikiler ise o an dinliyorum ve belki üst üste günlerce dinleyip sonra yüzüne bakmıyorum ama eskileri zaman zaman çok dinlerim :A
90'lar ve 2000'ler türkçe pop çok iyi gerçekten, popun zirve dönemleri. Ben yeni şarkıları dinlemiyorum pek zaten, eskiciyim. :A
O albümden Ayrılmam ve Bile Bile gibi iki efsane şarkı daha var, dinlemediysen dinle mutlaka. :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
90'lar ve 2000'ler türkçe pop çok iyi gerçekten, popun zirve dönemleri. Ben yeni şarkıları dinlemiyorum pek zaten, eskiciyim. :A
O albümden Ayrılmam ve Bile Bile gibi iki efsane şarkı daha var, dinlemediysen dinle mutlaka. :A
İkisinide biliyorum tabiki :A Bile Bile'yi daha dün dinledim. Harun Kolçak ile olan yeni ve eski kısmınıda :bhr:
Edit yaparım şarkıyı ekleyip :A

• Harika
Reactions: phoebebuffay
YouTube'da karşıma çıktı. İsmi çok ilgi çekici, 'Kimi Sevsem Açıldı Kısmeti' :A İlk kez dinliyorum şimdi.

• İlginç
Reactions: Tolstoyevski