Hiç trendlere bakmıyorum. Doğrudur ve ilginçEvet klipsiz hali trendlere girmiş.Yarına kadar değişir belki.
![]()
Neyse boş geçmeyelim. Ben de en sevdiğim şarkılarından birini atayım
Hiç trendlere bakmıyorum. Doğrudur ve ilginçEvet klipsiz hali trendlere girmiş.Yarına kadar değişir belki.
![]()
Fair-play olsun istedim ikisi de paylaşılmış oldu böylece.Senden bunu beklerdim
Aynen ilginç. Son iki parçası pek tutmamıştı bence bu tutacak.Hiç trendlere bakmıyorum. Doğrudur ve ilginç
Neyse boş geçmeyelim. Ben de en sevdiğim şarkılarından birini atayım
Son şarkılarda ben de umduğumu pek bulamadım. yeni şarkıyada daha tam ısınmadım ama bu da iyiydi beAynen ilginç. Son iki parçası pek tutmamıştı bence bu tutacak.
Daha İyi en sevdiğim ikinci şarkısı. En iyisi belli...
@Dosi nin videosu fevkaladenin fevkinde.Fair-play olsun istedim ikisi de paylaşılmış oldu böylece.İkisi de muhteşem...
Bu şarkının çıktığı zamanlara dönmek isterdim... Gerçekten bu kadar basit sözleri bu kadar etkili kullanmak büyük başarı. Ses tonundan dolayı sanırım çoğunluğa hitap ettiği için, bir de müzikleri.Son şarkılarda ben de umduğumu pek bulamadım. yeni şarkıyada daha tam ısınmadım ama bu da iyiydi be(3 şarkısını seviyorum aslında
yani çok dinlediğim)
Üstümdeki Kendini kollasın.O değil de @Dosi nin çenesini geçtiğim tek çene çaldığım konu bu oldu sanırım, şarkı paylaşmada şu an zirvedeki yerimi koruyorum @dreamy ve @Dosi ikincilik için savaşıyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 100392
Bunu bilmiyorum galiba. Yarına dinlerimBu şarkının çıktığı zamanlara dönmek isterdim... Gerçekten bu kadar basit sözleri bu kadar etkili kullanmak büyük başarı. Ses tonundan dolayı sanırım çoğunluğa hitap ettiği için, bir de müzikleri.
Her şarkısı radyolarda çok çalıyor. Şunu o vesileyle keşfetmiştim.
Tebrikler ne diyeyimO değil de @Dosi nin çenesini geçtiğim tek çene çaldığım konu bu oldu sanırım, şarkı paylaşmada şu an zirvedeki yerimi koruyorum @dreamy ve @Dosi ikincilik için savaşıyorlar.
Yok artık sen ne yazdın bu kadar.O değil de @Dosi nin çenesini geçtiğim tek çene çaldığım konu bu oldu sanırım, şarkı paylaşmada şu an zirvedeki yerimi koruyorum @dreamy ve @Dosi ikincilik için savaşıyorlar.
Bunu bilmiyorum galiba. Yarına dinlerim
Tebrikler ne diyeyim
Sadece ismini baz al
Yüzde 95 kederli efkarlı ya da duygusal anlardaki şarkı paylaşımları klasik.Yok artık sen ne yazdın bu kadar.![]()