Dinlemediysen bu şarkının şu versiyonunu öneririm. Sound olarak daha temiz ve kaliteli.
Yok dinlememiştim. Şuan açtım. Çok sevdiğim bir şarkı.Dinlemediysen bu şarkının şu versiyonunu öneririm. Sound olarak daha temiz ve kaliteli.
Ben de ikisini çok severim. Bu iki şarkının bulunduğunu albüm genel olarak harika. Aşkın Nur Yengi'nin sevdiğim çok şarkısı var ama Yalancı Bahar'ı diğerlerinden 1 tık daha fazla seviyorum galiba.Yok dinlemiştim. Şuan açtım. Çok sevdiğim bir şarkı.
Susma şarkısı ile en sevdiğim Aşkın Nur Yengi şarkısı![]()
Klip,Her an western filmi fırlayacakmış gibi bir his uyandırıyor.
Yukarda klavye hata yapmış. Bu versiyonu dinlememiştim olacaktıBen de ikisini çok severim. Bu iki şarkının bulunduğunu albüm genel olarak harika. Aşkın Nur Yengi'nin sevdiğim çok şarkısı var ama Yalancı Bahar'ı diğerlerinden 1 tık daha fazla seviyorum galiba.![]()
90'lar ve 2000'ler türkçe pop çok iyi gerçekten, popun zirve dönemleri. Ben yeni şarkıları dinlemiyorum pek zaten, eskiciyim.Yukarda klavye hata yapmış. Bu versiyonu dinlememiştim olacaktı
Ben albüm olarak pek hakim değilim. Ayrı ayrı dinledim geneldeeski pop şarkıları çok farklı (güzel). Şimdikiler ise o an dinliyorum ve belki üst üste günlerce dinleyip sonra yüzüne bakmıyorum ama eskileri zaman zaman çok dinlerim
![]()
İkisinide biliyorum tabiki90'lar ve 2000'ler türkçe pop çok iyi gerçekten, popun zirve dönemleri. Ben yeni şarkıları dinlemiyorum pek zaten, eskiciyim.
O albümden Ayrılmam ve Bile Bile gibi iki efsane şarkı daha var, dinlemediysen dinle mutlaka.![]()
Harika.İkisinide biliyorum tabikiBile Bile'yi daha dün dinledim. Harun Kolçak ile olan yeni ve eski kısmınıda
Edit yaparım şarkıyı ekleyip
Bu adam Selena'daki Burak hoca değil mi 😱YouTube'da karşıma çıktı. İsmi çok ilgi çekici, 'Kimi Sevsem Açıldı Kısmeti'İlk kez dinliyorum şimdi.
Evet ama zamanında da şarkı söylüyorduBu adam Selena'daki Burak hoca değil mi 😱![]()
Elindeki içeceğine dünyayı yok edecek göktaşı düşecek kadar şanslı adam nasılsa, normaldir yürüyüp gitmesi manken gibi herif zatenEvet ama zamanında da şarkı söylüyordu
Bu da en son klibi:
Survivor yarışmasında da finalist olmuştu ve efendiliği ile taktir topladı.Elindeki içeceğine dünyayı yok edecek göktaşı düşecek kadar şanslı adam nasılsa, normaldir yürüyüp gitmesi manken gibi herif zaten![]()