Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 41,082
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
@Dosi nin videosu fevkaladenin fevkinde.Fair-play olsun istedim ikisi de paylaşılmış oldu böylece.İkisi de muhteşem...
Bu şarkının çıktığı zamanlara dönmek isterdim... Gerçekten bu kadar basit sözleri bu kadar etkili kullanmak büyük başarı. Ses tonundan dolayı sanırım çoğunluğa hitap ettiği için, bir de müzikleri.Son şarkılarda ben de umduğumu pek bulamadım. yeni şarkıyada daha tam ısınmadım ama bu da iyiydi be(3 şarkısını seviyorum aslında
yani çok dinlediğim)
Üstümdeki Kendini kollasın.O değil de @Dosi nin çenesini geçtiğim tek çene çaldığım konu bu oldu sanırım, şarkı paylaşmada şu an zirvedeki yerimi koruyorum @dreamy ve @Dosi ikincilik için savaşıyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 100392
Bunu bilmiyorum galiba. Yarına dinlerimBu şarkının çıktığı zamanlara dönmek isterdim... Gerçekten bu kadar basit sözleri bu kadar etkili kullanmak büyük başarı. Ses tonundan dolayı sanırım çoğunluğa hitap ettiği için, bir de müzikleri.
Her şarkısı radyolarda çok çalıyor. Şunu o vesileyle keşfetmiştim.
Tebrikler ne diyeyimO değil de @Dosi nin çenesini geçtiğim tek çene çaldığım konu bu oldu sanırım, şarkı paylaşmada şu an zirvedeki yerimi koruyorum @dreamy ve @Dosi ikincilik için savaşıyorlar.
Yok artık sen ne yazdın bu kadar.O değil de @Dosi nin çenesini geçtiğim tek çene çaldığım konu bu oldu sanırım, şarkı paylaşmada şu an zirvedeki yerimi koruyorum @dreamy ve @Dosi ikincilik için savaşıyorlar.
Bunu bilmiyorum galiba. Yarına dinlerim
Tebrikler ne diyeyim
Sadece ismini baz al
Yüzde 95 kederli efkarlı ya da duygusal anlardaki şarkı paylaşımları klasik.Yok artık sen ne yazdın bu kadar.![]()
Dinlemediysen bu şarkının şu versiyonunu öneririm. Sound olarak daha temiz ve kaliteli.
Yok dinlememiştim. Şuan açtım. Çok sevdiğim bir şarkı.Dinlemediysen bu şarkının şu versiyonunu öneririm. Sound olarak daha temiz ve kaliteli.
Ben de ikisini çok severim. Bu iki şarkının bulunduğunu albüm genel olarak harika. Aşkın Nur Yengi'nin sevdiğim çok şarkısı var ama Yalancı Bahar'ı diğerlerinden 1 tık daha fazla seviyorum galiba.Yok dinlemiştim. Şuan açtım. Çok sevdiğim bir şarkı.
Susma şarkısı ile en sevdiğim Aşkın Nur Yengi şarkısı![]()
Klip,Her an western filmi fırlayacakmış gibi bir his uyandırıyor.
Yukarda klavye hata yapmış. Bu versiyonu dinlememiştim olacaktıBen de ikisini çok severim. Bu iki şarkının bulunduğunu albüm genel olarak harika. Aşkın Nur Yengi'nin sevdiğim çok şarkısı var ama Yalancı Bahar'ı diğerlerinden 1 tık daha fazla seviyorum galiba.![]()