Şu An Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz? 🎧🎶🎵

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son şarkılarda ben de umduğumu pek bulamadım. yeni şarkıyada daha tam ısınmadım ama bu da iyiydi be :A (3 şarkısını seviyorum aslında :A yani çok dinlediğim)
Bu şarkının çıktığı zamanlara dönmek isterdim... Gerçekten bu kadar basit sözleri bu kadar etkili kullanmak büyük başarı. Ses tonundan dolayı sanırım çoğunluğa hitap ettiği için, bir de müzikleri. :A

Her şarkısı radyolarda çok çalıyor. Şunu o vesileyle keşfetmiştim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@Dosi nin videosu fevkaladenin fevkinde. :A
O değil de @Dosi nin çenesini geçtiğim tek çene çaldığım konu bu oldu sanırım, şarkı paylaşmada şu an zirvedeki yerimi koruyorum @dreamy ve @Dosi ikincilik için savaşıyorlar. :A

Ekran görüntüsü 2021-03-13 021932.jpg

Bu şarkının çıktığı zamanlara dönmek isterdim... Gerçekten bu kadar basit sözleri bu kadar etkili kullanmak büyük başarı. Ses tonundan dolayı sanırım çoğunluğa hitap ettiği için, bir de müzikleri. :A

Her şarkısı radyolarda çok çalıyor. Şunu o vesileyle keşfetmiştim. :A

Bunu bilmiyorum galiba. Yarına dinlerim :A
O değil de @Dosi nin çenesini geçtiğim tek çene çaldığım konu bu oldu sanırım, şarkı paylaşmada şu an zirvedeki yerimi koruyorum @dreamy ve @Dosi ikincilik için savaşıyorlar. :A

Ekli dosyayı görüntüle 100392
Tebrikler ne diyeyim :A
Sadece ismini baz al :A

Yok dinlemiştim. Şuan açtım. Çok sevdiğim bir şarkı.
Susma şarkısı ile en sevdiğim Aşkın Nur Yengi şarkısı :bhr:
Ben de ikisini çok severim. Bu iki şarkının bulunduğunu albüm genel olarak harika. Aşkın Nur Yengi'nin sevdiğim çok şarkısı var ama Yalancı Bahar'ı diğerlerinden 1 tık daha fazla seviyorum galiba. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben de ikisini çok severim. Bu iki şarkının bulunduğunu albüm genel olarak harika. Aşkın Nur Yengi'nin sevdiğim çok şarkısı var ama Yalancı Bahar'ı diğerlerinden 1 tık daha fazla seviyorum galiba. :A
Yukarda klavye hata yapmış. Bu versiyonu dinlememiştim olacaktı :A
Ben albüm olarak pek hakim değilim. Ayrı ayrı dinledim genelde :A eski pop şarkıları çok farklı (güzel). Şimdikiler ise o an dinliyorum ve belki üst üste günlerce dinleyip sonra yüzüne bakmıyorum ama eskileri zaman zaman çok dinlerim :A

• Harika
Reactions: phoebebuffay