TV Görkem Sevindik

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
64,488
Puanı
1,060
1986 yılında Adana’da doğmuş, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Kurtlar Vadisi Pusu'da Süleyman Çakır’ın oğlu Pusat Çakır karakteriyle çıkışını yapmış, Söz dizisindeki “Keşanlı” karakteriyle dikkatleri çekmiştir. Şu sıralar Eşref Rüya dizisinde canlandırdığı “Kadir Yanık” karakteriyle adeta fenomen olmuştur.

1986 yılında Adana’da doğmuş, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Kurtlar Vadisi Pusu'da Süleyman Çakır’ın oğlu Pusat Çakır karakteriyle çıkışını yapmış, Söz dizisindeki “Keşanlı” karakteriyle dikkatleri çekmiştir. Şu sıralar Eşref Rüya dizisinde canlandırdığı “Kadir Yanık” karakteriyle adeta fenomen olmuştur.
Ek bilgi Ramo ve Ateş Kuşları yapımlarında rol almıştır.

• Beğendim
Reactions: Bully
kendisini ilk kez Söz dizisinde izledim.
Başarılı bir oyuncudur
Canlandırdığı her karaktere bir şey katıyor muhakkak, çok iyi oyuncu.

Tam bir aranan "ikinci başrol". Söz'de ve Eşref Rüya'da başrol kadar, hatta daha çok sevildiğini söyleyebiliriz.
------

Ek bilgi Ramo ve Ateş Kuşları yapımlarında rol almıştır.
Bilgi için teşekkürler, ben en dikkat çekici performanslarını yazmıştım. Ramo’yu da izlemiştim, ikinci sezonda dizide yer almamıştı.

Söz dizisinde Kesanli karakterini resmen yasamis bir oyuncu bence. Harika bir performansti o da. :D

• Beğendim
Reactions: Bully
Canlandırdığı her karaktere bir şey katıyor muhakkak, çok iyi oyuncu.

Tam bir aranan "ikinci başrol". Söz'de ve Eşref Rüya'da başrol kadar, hatta daha çok sevildiğini söyleyebiliriz.
------

Bilgi için teşekkürler, ben en dikkat çekici performanslarını yazmıştım. Ramo’yu da izlemiştim, ikinci sezonda dizide yer almamıştı.
Bildirimimi kaçırdın. @12.Adam

İlk işi aslında Pusu az buz da oynamadı çıkışı Söz ile yaptı ama bence Sözde oynaması da Pusuda aldığı rol sayesinde.

• Beğendim
  • Okudum
Reactions: Bully and 12.Adam
İlk işi aslında Pusu az buz da oynamadı çıkışı Söz ile yaptı ama bence Sözde oynaması da Pusuda aldığı rol sayesinde.
Pusu'da oynamasa Söz ve Eşref Rüya'da oynayamayacaktı belki de, nolursa olsun dönüm noktası Pusu :A

Vadi tecrübesi var diye tüm önemli aksiyon rolleri Görkem'e gidecektir.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24