TRT artık şişirme işini yavaş yavaş değil göstere göstere yapıyor çüş diyorum sadece.
😱 Bari Masumlar ve Gönül Dağı gibi düşük başlayıp sonradan çift haneleri görseymiş en azından daha inandırıcı olurdu. Reytinglerle oynanıyor diyen tayfadan değilim ama reklamı ne kadar iyi yapılırsa yapılsın bir dizinin ilk bölümden 12 reyting almasının izah edilebilir bir tarafı yok o yüzden ciddiye alamıyorum.
Menajerimi Ara Total'de beklediğin gibi 2 bandına düşmüş ama diğer gruplarda çok çok az etkilenmiş özellikle AB'de 4 bandında kalabilmesi güzel haber. Teşkilat fena vurur diye düşünmüştüm ama bölüm güzel olunca izleyiciyi korumayı başarmış. Belki ÇGH'nin yokluğu da olumlu etkilemiş olabilir. Bu dizinin ne olursa olsun ayakta kalabilmesi gerçekten takdire şayan.
Yeni rakipten en çok etkilenen dizi Arıza olmuş. Tolga Sarıtaş eski dizisinin ekibinden darbe yemiş oldu kaderin böylesi.
Kefaret pek sarsılmadan yoluna devam ediyor. Kadın izleyiciler dizisine sahip çıkmış.
Recai erimeye devam ediyor. Total'de bile büyük kopuş var ama Maria ile Mustafa'da 17 bölüm dayanan ATV bunu sezon sonuna kadar hayli hayli devam ettirecek gibi.
------
Yine tuttu öngörün.
TRT asla şaşırtmıyor.
@xBUGRAx