Teşkilat tam da beklediğim gibi yüksekten başlamış. Dün bölümü izledikten sonra tahminlerde oranını daha yüksek yapacaktım ama vazgeçmiştim keşke yapsaydım.
Pazar günü bir sürü dizi olmasına rağmen aslında boş bir gündü ve pek şaşırmadım oranlara. Çok kısa sürede o kadar iyi bir tanıtım yaptılar ki. Her yerde afişler, çok iyi hazırlanan fragmanlar, etkili bir sosyal medya yönetimiyle harika bir PR yaptılar. Gün de buna müsaitti, erkek izleyicinin sevebileceği bir tarzdı ve karşılığını buldu. TNS'nin en yüksek açılışı olabilir, başka bu kadar yüksek alan iş hatırlamıyorum ilk bölümde.
Kefaret gayet iyi gitmiş. FOX hala ne bekliyor ya belli ki Kefaret'in kolay kolay düşeceği yok, bitirsin SÇK'yı koysun Savaşçı'yı.
Menajerimi Ara beklediğimden az hasar almış. Total'de 2'ye düşmüş bekliyordum ama AB'de de 3'e düşer diyordum. Umarım daha fazla düşmeden yoluna sezon sonuna kadar devam eder.
Hercai gittikçe düşüyor. İyi olduğu Total'de bile 3'e düşmüş. Dün iki önemli oyuncusu diziye veda etmiş. Hikaye tükenmeye başlamışken bence bitirin artık 62 bölüm olmuş yeter de artar.
Arıza en çok kaybı yaşayan iş olmuş. Yine de Total oranları fena değil.