Kiminle görüşüyordun?Ben tanıyor muyum?Yeğenimin her fotosu tatlı 🧿🧿🧿🧿
Kiminle görüşüyordun?Ben tanıyor muyum?Yeğenimin her fotosu tatlı 🧿🧿🧿🧿
Görüşme derkenKiminle görüşüyordun?Ben tanıyor muyum?
Biraz evvel durumda özel konuşmada ibaresi gözüktü.Görüşme derken
Özel adamlar özel konuşurBiraz evvel durumda özel konuşmada ibaresi gözüktü.
Tuttuğu takımı söyle bariÖzel adamlar özel konuşur
Takım tutmuyoTuttuğu takımı söyle bari
Bak yalan demiyorsun değil mi? Tahminim var daTakım tutmuyo
Takım tutmuyo
22-19-16 olacak. 🤬🤬🤬Düşündükçe sinir oluyorum. Miss gibi sezonu Erol Bulut inadına verdik. 6 ay hoca diye Erol'u bekledik. Hak ediyoruz dostlarım hak ediyoruz. 23-19 olunca ben görecem Ali Koç'u hangi yüzle aday olacak?
Onda da yüzü olmaması lazım22-19-16 olacak. 🤬🤬🤬
22-19-15-7 olursa? 🤔🤔Onda da yüzü olmaması lazım
Bizim şampiyonluğumuz hariç en iyi senaryo o22-19-15-7 olursa? 🤔🤔
23-19 olunca kağıt üstünde başarılı gözükmek adına 23-28 yapmaya çalışacaklar ama nafile tabi. Eğer öyle bir şey olursa dahi 2030’larda GS onu bile geçecektir ama zaten psikolojik olarak ama netice olarak Ali Koç’un elinde tek bu kalıyor. Bu da yapay bir başarıdan ötesi olmaz. 9 senedir şampiyon olamayan takım olacak neredeyse seneye. Ama başkanlığı yine kazandırır tabi..Düşündükçe sinir oluyorum. Miss gibi sezonu Erol Bulut inadına verdik. 6 ay hoca diye Erol'u bekledik. Hak ediyoruz dostlarım hak ediyoruz. 23-19 olunca ben görecem Ali Koç'u hangi yüzle aday olacak?
23-28 olursa 2030'larda GS onu bile geçecektire atmadım beğeniyi Şimdiden öyle bir tahmin yapamayız. 96 yılında herhalde hiç kimse oooo Fatih Terim geldi şimdi Fener'i şampiyonluk sayısında kesin geçeriz demiyordur. Futbolda yarının ne getireceği belli olmaz. Bu sene 23-19 olur düzgün bir projeyle 2030'a kadar belki daha erken Galatasaray'ın bile önüne geçebilirsin.23-19 olunca kağıt üstünde başarılı gözükmek adına 23-28 yapmaya çalışacaklar ama nafile tabi. Eğer öyle bir şey olursa dahi 2030’larda GS onu bile geçecektir ama zaten psikolojik olarak ama netice olarak Ali Koç’un elinde tek bu kalıyor. Bu da yapay bir başarıdan ötesi olmaz. 9 senedir şampiyon olamayan takım olacak neredeyse seneye. Ama başkanlığı yine kazandırır tabi..
Şampiyonluklarda Süper Lig ile süper lig öncesi sistemin denk sayılamaya çalışılması 5 saçmalıksa, bu şampiyonluklarda yıldız sistemini eşit görmek zaten 20 saçmalık onu hiç anlamıyorum 5 yıldız muhabbetini23-28 olursa 2030'larda GS onu bile geçecektire atmadım beğeniyi Şimdiden öyle bir tahmin yapamayız. 96 yılında herhalde hiç kimse oooo Fatih Terim geldi şimdi Fener'i şampiyonluk sayısında kesin geçeriz demiyordur. Futbolda yarının ne getireceği belli olmaz. Bu sene 23-19 olur düzgün bir projeyle 2030'a kadar belki daha erken Galatasaray'ın bile önüne geçebilirsin.
Beğeniyi atma sebebi 23-28 yaparsa bu Ali Koç'un başarısı olmaz. Sonuç olarak Ali Koç 3 senede 0 kupa almış bir başkan olacak ve 2 Gs şampiyonluğunu görecek. Üstelik şöyle bir kadroyu amatör bir hocaya vererek tüm kredisini de bitirecek.
59 öncesine gelecek olursak bence er ya da geç o şampiyonluklar sayılacak bu yönetim zamanı olabilir başka bir yönetim zamanı olabilir amaaaaaa öyle Fenerbahçe 28 Gs 24 demezler Derler ki evet Fenerbahçe'nin toplam 28 Türkiye şampiyonluğu var. Fakat Türkiye Süper Ligi'nde 19 şampiyonluğu var ve biz de yıldız sistemini Türkiye Süper Ligi'ni baz alarak ayarlıyoruz. Yani bir bakıma İngiltere'deki sistem gibi. Onlarda da yanlış bilmiyorsam Liverpool'un 1 Premier Ligi 19 İngiltere Ligi şampiyonluğu var mesela.
Hayır çok yanlış yerlere çekiyorsun Ben futbolu takip ettiğimden beri Fenerbahçe hep 59 öncesini gündeme almıştır.Şampiyonluklarda Süper Lig ile süper lig öncesi sistemin denk sayılamaya çalışılması 5 saçmalıksa, bu şampiyonluklarda yıldız sistemini eşit görmek zaten 20 saçmalık onu hiç anlamıyorum 5 yıldız muhabbetini
30 küsür maçla kazanılan şampiyonlukla, 5-10 maçlık bölgesel dönem şampiyonluğunu aynı yıldız sisteminde değerlendirmek nereden bakarsak bakalım saçmalık ve adaletsizlik olur. Ama bunlar onu da istiyor, sırf 4.yıldız tweeti yüklenemediği için 7-8 senedir, ki geçmişte de GS ilk 3 yıldızı aldığında bir ara Aziz Yıldırım 7-8 yıldızlı formayla filan çıkarmış takımı sonra ceza alınmış.
Her neyse göreceğiz artık gelişmeleri ama Fenerbahçe 2014’de 4.yıldızı alsaydı bu denli gündem olmayacağını da hepimiz biliyoruz, olay tamamen başarısızlığı örtmek için ve onlar bunu yaptıkça daha da ters tepiyor bir türlü talihsizliği yenemiyorlar. Böyle şeylerle uğraşmak ya da rakip takımla, hocasıyla uğraşmak yerine önüne baksalar belki kim bilir...
Vermedik daha. Galatasaray gümbür gümbür top oynasa haklısın diyeceğim ama ite kaka kazanıyorlar. Bizim maç, Kasımpaşa maçı, Alanya maçı üçünde de çok zorlandılar. Bizden pek farklı değiller. Fikstürleri kolay deniliyor ben pek katılmıyorum, düşmeye aday takımlarla oynamak kolay değil, her maçın hikayesi farklı cidden beleş maç yok bu ligde.Düşündükçe sinir oluyorum. Miss gibi sezonu Erol Bulut inadına verdik. 6 ay hoca diye Erol'u bekledik. Hak ediyoruz dostlarım hak ediyoruz. 23-19 olunca ben görecem Ali Koç'u hangi yüzle aday olacak?
Biz en olmadık maçları veririz görürsünVermedik daha. Galatasaray gümbür gümbür top oynasa haklısın diyeceğim ama ite kaka kazanıyorlar. Bizim maç, Kasımpaşa maçı, Alanya maçı üçünde de çok zorlandılar. Bizden pek farklı değiller. Fikstürleri kolay deniliyor ben pek katılmıyorum, düşmeye aday takımlarla oynamak kolay değil, her maçın hikayesi farklı cidden beleş maç yok bu ligde.
Rakiplerimiz bize Göztepe & Trabzonspor maçlarının en azından birinde puan kaybı yaşarlar gözüyle bakıyorlar. Şu iki maçı kazanıp çık psikolojik üstünlüğü sağlarsın. Tabii ki de kolay değil ama olmayacak iş de değil. Sezon sonuna kadar yarış sürer kim şampiyon olur şu anda kestirmek zor ama GS bir adım önde.
Bayağı muhtemel maalesef.Biz en olmadık maçları veririz görürsün