Ben espri yapmak için öyle yazmıştım ama kimse cevap vermedi.Trolldrag, mesmeso bu kadronun çok gol yiyebileceği tezini sundu.Antitez olarak sen ne sunarsın?
Ben espri yapmak için öyle yazmıştım ama kimse cevap vermedi.Trolldrag, mesmeso bu kadronun çok gol yiyebileceği tezini sundu.Antitez olarak sen ne sunarsın?
Esprinizi anlayamamış olabilirim.Ben espri yapmak için öyle yazmıştım ama kimse cevap vermedi.
Her ikisi de + Eda'mız da var daha Ne olsun.Ekli dosyayı görüntüle 99423
Artık yaşımız geçiyor Özil Bizi bir futbolcunun fanı yapma. Niye bu kadar sempatiksin reis? Dünya yıldızı olduğun için mi yoksa bizim gibi doğuştan Fenerli olduğun için mi?
Gına geldi haftalardır yeter artık fazla nazar edeceksiniz üstelik olan size olacak.Ekli dosyayı görüntüle 99423
Artık yaşımız geçiyor Özil Bizi bir futbolcunun fanı yapma. Niye bu kadar sempatiksin reis? Dünya yıldızı olduğun için mi yoksa bizim gibi doğuştan Fenerli olduğun için mi?
Yapacak bir şey yok adamı seviyoruzGına geldi haftalardır yeter artık fazla nazar edeceksiniz üstelik olan size olacak.
Dur hemen bakayım. Belki kıyıda köşede kalmış bir foto önüme düşer.Yeğenimizin fotosu yok mu yeni özledik
Bulamadın mı hala?Dur hemen bakayım. Belki kıyıda köşede kalmış bir foto önüme düşer.
Bunları ezberledik artık
Yeğenimin her fotosu tatlı 🧿🧿🧿🧿Ekli dosyayı görüntüle 99575
Bu nasıl ? 😍