Sen şu ana bakGeniş Aile tayfa oy vermedi bile onlar verince fark olucak, bunu sen de biliyorsun.
Şerlok'u o tayfadan görüyorduk o bile emin değil 1-2 kişi kaldı bizim tayfadan bu tur sizde
Sen şu ana bakGeniş Aile tayfa oy vermedi bile onlar verince fark olucak, bunu sen de biliyorsun.
Geçen izlediysen özlemin gitmiş işte hocam Neyse sağlık olsun kafamda %100 Geniş Aile diyecek 5-6 kişiden biriydin ama YD de izlemişsin onu hiç hesaba katmadım
Yine kaos çıktı...Geniş Aile fark atacak zaten, Yaprak Dökümü'ne rahat rahat oy verebilirsin. Yazık olmasın, az farkla elensin bari...
İftiraaaa inanmayın böyle algılaraGeniş Aile farkı açıyor, %70'e 30 falan farkla biticek bu gidişle...
Arada pek bir fark yok daha fazla demeyeyim ama zaten Aşkı Memnu kazanacak üzülmene gerek yok.Geniş Aile farkı açıyor, %70'e 30 falan farkla biticek bu gidişle...
Kaosluk bir durum da yok aslında kazanan taraf net belli ama neyseYine kaos çıktı...
Yok üzülmüyorum zaten. Aşk-ı Memnu veya Ezel kazandığı sürece sevinirim. İkisi de en sevdiğim dizilerden.Arada pek bir fark yok daha fazla demeyeyim ama zaten Aşkı Memnu kazanacak üzülmene gerek yok.
Ola ki Aşkı Memnu olmazsa Ezel olur zaten Hatta eşleşmezlerse ben ikisinin finale kalacağını düşünüyorum.Kaosluk bir durum da yok aslında kazanan taraf net belli ama neyse
Hangi diziye oy vereceğini düşünürken arka planda Toygar Işıklı'nın bu harika şarkısını dinleyebilirsin.
------
Yok üzülmüyorum zaten. Aşk-ı Memnu veya Ezel kazandığı sürece sevinirim. İkisi de en sevdiğim dizilerden.
İkisi de hak ediyor.Ola ki Aşkı Memnu olmazsa Ezel olur zaten Hatta eşleşmezlerse ben ikisinin finale kalacağını düşünüyorum.
Matematiğin zayıf galibaÇok fark çok... Kapanmaz bu fark...
Ne beraberler ne de aralarında öyle 1 oy falan var. Baya fark atmış işte Geniş Aile. Bir de daha oy vermeyenler var...Matematiğin zayıf galiba
Ben bir fark göremiyorum da...
Yaprak Dökümüne de oy vermeyen var dahaNe beraberler ne de aralarında öyle 1 oy falan var. Baya fark atmış işte Geniş Aile. Bir de daha oy vermeyenler var...
İşte doğru karaaaaar yapıştııııriki diziyide sevdigimi belirtmek isterim. Yaprak Dökümünü bastan sona detayli izlemedim ama son sezonlarini defalarca izledim ve dizide beni etkileyen bir cok sahne mevcut.
Genis Aile ise Zuhal Topal olmayan bölümleri düzenli izlemistim ve o dizide cok sevdigim sahneler ve sarkilar oldu. Suan ise ilk bölümlerini izlemekteyim ve keyif veriyor.
simdi bu iki diziye oy vermek icin su soruyu soruyorum: Hangi dizinin ayni kadro ile devami cekilince izlerim? Bu Genis Aile olur. Eskisi gibi dram dizileri izlemiyorum. Izledigim dizilerde beni güldüren kisimlar eger bir dram dizisinde varsa ozaman izliyorum. Bunu cok dillendirdim.
yani biraz zorlandim ama oyum Genis Aile
Demiştik...İnsanı ağlatmak kolaydır önemli olan güldürmektir dosi Bu yüzden yüzünde gülümseme yaratan işlere değer vermen gerekir.