Çeyrek Final | Geniş Aile vs Yaprak Dökümü | En Özlenilen Dizi

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 yorum attım sadece, algı bile sayılmaz o. Ki sen en başından buraya kadarmış, fark yiyeceğiz şeklinde yorumlar yapıyordun. Suskunlar zaten forumda güçlü bir dizi, algıya da gerek yok ki. :A
Neyse sen bilirsin 174 bölüm severek izlediğin bir dizi yerine doğru düzgün izlemediğin diziye oy ver. Fark daha da büyüsün. Ben Ferhunde'nin dayak yiyip Ali Rıza'nın omuzlarında hıçkıra hıçkıra ağladığı bölüme izlemeye gidiyorum. :T
Güçlü bir dizi? Git bak gör dizinin halini 😡

Bu arada Geniş Aile'yi düzenli izledim ilk bölümler hariç ve şuan onu tamamlamakla meşgulüm bu ara :A

Güçlü bir dizi? Git bak gör dizinin halini 😡

Bu arada Geniş Aile'yi düzenli izledim ilk bölümler hariç ve şuan onu tamamlamakla meşgulüm bu ara :A
Başa baş gidiyorlar, keşke burda da başa baş bir mücadele olsa ama hayal gibi. Daha Geniş Aile tayfa oy vermedi bile. :(
Demek ki o kadar çok sevmemişsin ki ilk bölümlerini yıllar sonra şu an izliyorsun. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Geniş Aileciler yorum yapmadan oy vermiş direkt. :A
Ben dün yazık gerçekten dediğim yorumu şakasına yapmıştım, niye ciddiye alıyoesunuz :A

Başa baş gidiyorlar, keşke burda da başa baş bir mücadele olsa ama hayal gibi. Daha Geniş Aile tayfa oy vermedi bile. :(
Demek ki o kadar çok sevmemişsin ki ilk bölümlerini yıllar sonra şu an izliyorsun. :A
Hangisi doğru? :A
Geniş Aile diyecek şuan sadece bir isim geliyor aklıma ama tabi Yaprak Dökümü diyecek kişilerde tükendi gibi bir isim hariç, hatta 2 olabilir.
Lim diyecek 9 net isimi biliyorum :A akşama fark ile geride olmamız an meselesi.

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Hangisi doğru? :A
Geniş Aile diyecek şuan sadece bir isim geliyor aklıma ama tabi Yaprak Dökümü diyecek kişilerde tükendi gibi bir isim hariç, hatta 2 olabilir.
Lim diyecek 9 net isimi biliyorum :A akşama fark ile geride olmamız an meselesi.
İkisi de doğru. Geniş Aile diyenlerin çoğu yorum atmamış. Şu an çok fark yok ama Geniş Aile tayfanın oylarıyla fark çok artacaktır...

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İkisi de doğru. Geniş Aile diyenlerin çoğu yorum atmamış. Şu an çok fark yok ama Geniş Aile tayfanın oylarıyla fark çok artacaktır...
İkimizde yanan olursak artık diğer tur bu modda takip ederiz diğer grupları:
tutunamayanlar-1_16_9_1578422979.jpg

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Bir an serhatt geldi sandım....
Harbiden,favori görseli...
------

Tam tersi geçen turda Geniş Aile severleri bile oy verememişti, bu turda hepsi oy vericek. Neyse sağlık olsun, yapıcak bir şey yok. Fark çok olmasa bari. :(
------

Kuzey Güney'e oy vermişsin (b)
Ortağıma bak sen sağ gösterip soldan çakmış... :A @kerem
------

Forumu tanıyan adam farkı işte :A
Fişekçi Aykut çoook tehlikeli.... :A

Son düzenleme:
Benim biricik Geniş Ailemm :A Verdiğiniz oylar çok kıymetli hepinize kucak dolusu sevgileeeer. En azından fark yemeyecekmişiz onu öğrendim küçük ama sevimli bir grubuz :A

Daha kazanılmış bir şey yok. Başa baş bir yarış var ve ben hala sizin kazanacağınızı düşünüyorum....
Ben bir şey demiyorum artık. Sonuç zaten belli. Drama dizilerinin bir numaralı izleyicisi Angelica bile Geniş Aile dedi. Dosi de Geniş Aile der. En az 10 farkla kazanırsınız artık. Sonucu belli bir karşılaşma için boşuna daha fazla konuşmaya gerek yok. :A

Ben bir şey demiyorum artık. Sonuç zaten belli. Drama dizilerinin bir numaralı izleyicisi Angelica bile Geniş Aile dedi. Dosi de Geniş Aile der. En az 10 farkla kazanırsınız artık. Sonucu belli bir karşılaşma için boşuna daha fazla konuşmaya gerek yok. :A
Ne 10 oyu 0.5 oyla kazansak razıyım :A Geniş Aile'ye oy atacak 3 bilemedin 4 kişi kaldı benim bildiğim geri kalan full YD der :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...