Çeyrek Final | Geniş Aile vs Yaprak Dökümü | En Özlenilen Dizi

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YAPRAK DÖKÜMÜ

@Doğan bu anketi atlamışsın galiba. Bir tek burası kalmış oylamadığın

• Güldürdün
Reactions: Doğan
Fark yiyeceğiz ne rahat yüzü yoku. 😳 174 bölüm severek izlediğin diziye oy ver de fark azalsın bari. :A
Ben yapılan yorumlara bakıyorum da baya baya rekabetli gidiyor gibi:A
Bu arada dün kendi kendine sırf Geniş Aile nedeni ile benim dizim Suskunlar'a sardın ne alakaysa:A bak sabaha herkes nasıl LiM dedi ve Lim tayfacıları daha online olmamış. O diziyi öve öve bitiremeyenler oylama yapmamış henüz.

• İlginç
Reactions: phoebebuffay
Ben yapılan yorumlara bakıyorum da baya baya rekabetli gidiyor gibi:A
Bu arada dün kendi kendine sırf Geniş Aile nedeni ile benim dizim Suskunlar'a sardın ne alakaysa:A bak sabaha herkes nasıl LiM dedi ve Lim tayfacıları daha online olmamış. O diziyi öve öve bitiremeyenler oylama yapmamış henüz.
Geniş Aileciler yorum yapmadan oy vermiş direkt. :A
Ben dün yazık gerçekten dediğim yorumu şakasına yapmıştım, niye ciddiye alıyoesunuz :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
Öyle yazdığında 'madem önde diğerine oy vereyim' diyenler oluyor ve olmuşki Lim çoştu.
Tebrikler
Sen Suskunlar fark atmasına rağmen farkla gerideymiş gibi yorumlar yapmıştın. Benim yaptığım algı oluyorsa senin yaptığın ne oluyor :A

Sen Suskunlar fark atmasına rağmen farkla gerideymiş gibi yorumlar yapmıştın. Benim yaptığım algı oluyorsa senin yaptığın ne oluyor :A
Farkındaysan ben Tols nedeni ile yazdım. Unutma ki kendisi Kayıp Şehir zamanı karalar bağlamıştı ama aslında gerçekte olan 26-17
Ve yine diyeyim, sen gelip orda algı yaparken Geniş Aile'den bahsediyorsun ama orda rakip Suskunlar.
Bunu kenara yazdım ve buradaki kararımda durumlara göre etken olabilir, sonuçta eşit mesafedeyim 2 diziye :A

Farkındaysan ben Tols nedeni ile yazdım. Unutma ki kendisi Kayıp Şehir zamanı karalar bağlamıştı ama aslında gerçekte olan 26-17
Ve yine diyeyim, sen gelip orda algı yaparken Geniş Aile'den bahsediyorsun ama orda rakip Suskunlar.
Bunu kenara yazdım ve buradaki kararımda durumlara göre etken olabilir, sonuçta eşit mesafedeyim 2 diziye :A
2 yorum attım sadece, algı bile sayılmaz o. Ki sen en başından buraya kadarmış, fark yiyeceğiz şeklinde yorumlar yapıyordun. Suskunlar zaten forumda güçlü bir dizi, algıya da gerek yok ki. :A
Neyse sen bilirsin 174 bölüm severek izlediğin bir dizi yerine doğru düzgün izlemediğin diziye oy ver. Fark daha da büyüsün. Ben Ferhunde'nin dayak yiyip Ali Rıza'nın omuzlarında hıçkıra hıçkıra ağladığı bölüme izlemeye gidiyorum. :T

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...