Fark yiyeceğiz ne rahat yüzü yoku. 😳 174 bölüm severek izlediğin diziye oy ver de fark azalsın bari.@xdragxx 'e yine rahat yüzü yok
Ben yapılan yorumlara bakıyorum da baya baya rekabetli gidiyor gibiFark yiyeceğiz ne rahat yüzü yoku. 😳 174 bölüm severek izlediğin diziye oy ver de fark azalsın bari.
Geniş Aileciler yorum yapmadan oy vermiş direkt.Ben yapılan yorumlara bakıyorum da baya baya rekabetli gidiyor gibi
Bu arada dün kendi kendine sırf Geniş Aile nedeni ile benim dizim Suskunlar'a sardın ne alakaysa bak sabaha herkes nasıl LiM dedi ve Lim tayfacıları daha online olmamış. O diziyi öve öve bitiremeyenler oylama yapmamış henüz.
Nasıl ciddiye almayayım? Rakibi Suskunlar ve sen Geniş Aile'den bahsedip oylamada algı yapıyorsun. Rakibi Geniş Aile olsa anlarımGeniş Aileciler yorum yapmadan oy vermiş direkt.
Ben dün yazık gerçekten dediğim yorumu şakasına yapmıştım, niye ciddiye alıyoesunuz
Kimi oyladı sen? Ben henüz görmüyorumTm oyladım
Yaprak DökümüNasıl ciddiye almayayım? Rakibi Suskunlar ve sen Geniş Aile'den bahsedip oylamada algı yapıyorsun. Rakibi Geniş Aile olsa anlarım
------
Kimi oyladı sen? Ben henüz görmüyorum
Ne algısı 😱 Suskunlar baya bir öndeydi zaten, bunu belirtmem niye algı olsun.Nasıl ciddiye almayayım? Rakibi Suskunlar ve sen Geniş Aile'den bahsedip oylamada algı yapıyorsun. Rakibi Geniş Aile olsa anlarım
Öyle yazdığında 'madem önde diğerine oy vereyim' diyenler oluyor ve olmuşki Lim çoştu.Ne algısı 😱 Suskunlar baya bir öndeydi zaten, bunu belirtmem niye algı olsun.
Sen Suskunlar fark atmasına rağmen farkla gerideymiş gibi yorumlar yapmıştın. Benim yaptığım algı oluyorsa senin yaptığın ne oluyorÖyle yazdığında 'madem önde diğerine oy vereyim' diyenler oluyor ve olmuşki Lim çoştu.
Tebrikler
Farkındaysan ben Tols nedeni ile yazdım. Unutma ki kendisi Kayıp Şehir zamanı karalar bağlamıştı ama aslında gerçekte olan 26-17Sen Suskunlar fark atmasına rağmen farkla gerideymiş gibi yorumlar yapmıştın. Benim yaptığım algı oluyorsa senin yaptığın ne oluyor
2 yorum attım sadece, algı bile sayılmaz o. Ki sen en başından buraya kadarmış, fark yiyeceğiz şeklinde yorumlar yapıyordun. Suskunlar zaten forumda güçlü bir dizi, algıya da gerek yok ki.Farkındaysan ben Tols nedeni ile yazdım. Unutma ki kendisi Kayıp Şehir zamanı karalar bağlamıştı ama aslında gerçekte olan 26-17
Ve yine diyeyim, sen gelip orda algı yaparken Geniş Aile'den bahsediyorsun ama orda rakip Suskunlar.
Bunu kenara yazdım ve buradaki kararımda durumlara göre etken olabilir, sonuçta eşit mesafedeyim 2 diziye