İçinden en ufak bir kaybetme ihtimaliniz olmadığını bildiğin halde hala böyler yorumlar atıyorsun ya, bir şey demiyorum.Sen şimdiden bana Yaprak Dökümü pp'si ayarla Ama pazar Fener'in maçı var pp'yi pazartesi koyayım
İçinden en ufak bir kaybetme ihtimaliniz olmadığını bildiğin halde hala böyler yorumlar atıyorsun ya, bir şey demiyorum.Sen şimdiden bana Yaprak Dökümü pp'si ayarla Ama pazar Fener'in maçı var pp'yi pazartesi koyayım
Çok ciddiyim aslında göreceğizİçinden en ufak bir kaybetme ihtimaliniz olmadığını bildiğin halde hala böyler yorumlar atıyorsun ya, bir şey demiyorum.
Sinirimi bozdun.Çok ciddiyim aslında göreceğiz
Kuzey Güney elendi mi ki?Tam tersi geçen turda Geniş Aile severleri bile oy verememişti, bu turda hepsi oy vericek. Neyse sağlık olsun, yapıcak bir şey yok. Fark çok olmasa bari.
------
Kuzey Güney'e oy vermişsin
İşin gerçeği boşver gitsin Çünkü Ezel diye bir dizi var Geniş Aile+Yaprak Dökümü bir araya gelse fark atar O yüzden çok da takmamak lazım şampiyon belli zatenSinirimi bozdun.
Şu an bu turda Yaprak Dökümü'nü gördüğüne gördüğüne göre elenmiş demek ki.Kuzey Güney elendi mi ki?
Yaprak Dökümü bu turu da atlar merak etme.Şu an bu turda Yaprak Dökümü'nü gördüğüne gördüğüne göre elenmiş demek ki.
Forumu tanıyan adam farkı işteYaprak Dökümü bu turu da atlar merak etme.
Öyle bir ihtimal yok unut sen onu. Geniş Aile, Aşk-ı Memnu'yu bile geçmişti. Yaprak Dökümü'ne fark atar.Yaprak Dökümü bu turu da atlar merak etme.
İddiaya girelim yine. GA kazanırsa avatarını YD yap, YD kazanırsa ben avatarımı GD yapayım?
Sen şimdiden bana Yaprak Dökümü pp'si ayarla Ama pazar Fener'in maçı var pp'yi pazartesi koyayım
Araya girdim pardon ama kafam karıştı.İçinden en ufak bir kaybetme ihtimaliniz olmadığını bildiğin halde hala böyler yorumlar atıyorsun ya, bir şey demiyorum.
Hayır YD kazanacağı için YD avatarı bul diyorum Ben hala YD alır diyorumAraya girdim pardon ama kafam karıştı.
Siz daha yaptığınız iddiayı anlamamışsınız?
GA kazanırsa xdragxx YD almayacakmıydı? İkinci mesajda ozaman xdragxx GA kazanacağı için bana Yaprak Dökümü avatarı bul diyor?
Ama ilk iddiada GA kazanırsa YD avatarı alacaksın dedi @phoebebuffay ve sende kabul ettinHayır YD kazanacağı için YD avatarı bul diyorum Ben hala YD alır diyorum
YD kazanacak diyip durarak totem yapıyor, beni de sinir etti. Ortada rekabet bile olmayacak.Araya girdim pardon ama kafam karıştı.
Siz daha yaptığınız iddiayı anlamamışsınız?
GA kazanırsa xdragxx YD almayacakmıydı? İkinci mesajda ozaman xdragxx GA kazanacağı için bana Yaprak Dökümü avatarı bul diyor?
Aaaa doğru Artık şu kaos benim de kafamı karıştırdı skljgjlskAma ilk iddiada GA kazanırsa YD avatarı alacaksın dedi @phoebebuffay ve sende kabul ettin
Şu an benim de kafam karıştı.Ama ilk iddiada GA kazanırsa YD avatarı alacaksın dedi @phoebebuffay ve sende kabul ettin
Ya sen ona GA kazanırsa YD avatarı tak diyorsun, o da şimdiden bana YD avatarı bul zaten kazanan biz olacağız demiş oluyorYD kazanacak diyip durarak totem yapıyor, beni de sinir etti. Ortada rekabet bile olmayacak.
Aaaa doğru Artık şu kaos benim de kafamı karıştırdı skljgjlsk
Sana ben Geniş Aile avatarı bulacam @phoebebuffay hazırlan