Çeyrek Final | Geniş Aile vs Yaprak Dökümü | En Özlenilen Dizi

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen şimdiden bana Yaprak Dökümü pp'si ayarla :A Ama pazar Fener'in maçı var pp'yi pazartesi koyayım :A
İçinden en ufak bir kaybetme ihtimaliniz olmadığını bildiğin halde hala böyler yorumlar atıyorsun ya, bir şey demiyorum. :A

İddiaya girelim yine. GA kazanırsa avatarını YD yap, YD kazanırsa ben avatarımı GD yapayım? :A

Sen şimdiden bana Yaprak Dökümü pp'si ayarla :A Ama pazar Fener'in maçı var pp'yi pazartesi koyayım :A

İçinden en ufak bir kaybetme ihtimaliniz olmadığını bildiğin halde hala böyler yorumlar atıyorsun ya, bir şey demiyorum. :A
Araya girdim pardon ama kafam karıştı.
Siz daha yaptığınız iddiayı anlamamışsınız?

GA kazanırsa xdragxx YD almayacakmıydı? İkinci mesajda ozaman xdragxx GA kazanacağı için bana Yaprak Dökümü avatarı bul diyor? :A

GA kazanırsa xdragxx YD almayacakmıydı? İkinci mesajda ozaman xdragxx GA kazanacağı için bana Yaprak Dökümü avatarı bul diyor? :A
Hayır YD kazanacağı için YD avatarı bul diyorum :A Ben hala YD alır diyorum :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam

YD kazanacak diyip durarak totem yapıyor, beni de sinir etti. Ortada rekabet bile olmayacak. :A

Bu arada yeni farkettim. Yardımın için teşekkürler @xdragxx :bhr:

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...