@Tolstoyevski Geniş Aile dedin ama esas buraya ilaç oldum gibi Kayıp Şehir ne ya
@Tolstoyevski kendisi Kayıp Şehir dedi bu arada skor hakkında spoi verme sakın@Tolstoyevski Geniş Aile dedin ama esas buraya ilaç oldum gibi Kayıp Şehir ne ya
Totem diye niye böyle riskler alır insan@Tolstoyevski kendisi Kayıp Şehir dedi bu arada skor hakkında spoi verme sakın
Dizisine çok güveniyor demek ki. Rakibi Geniş Aile olursa (iki dizide ilerlerse) yine aynı şovu bekliyorum @xdragxxTotem diye niye böyle riskler alır insan
Bu kez yamulur.Dizisine çok güveniyor demek ki. Rakibi Geniş Aile olursa (iki dizide ilerlerse) yine aynı şovu bekliyorum @xdragxx
Oysa herkes öldürür sevdiğini misali içim rahat olur, en azından bir sonraki turda fark yiyeceğine bu turdan bitmiş kapanmış olur mesele ve zaten asıl görüşüm ektedir@Tolstoyevski LM senin oyun ile elenirse ne hissedersin?
Tekrar diyorum, eğer en ufak bir panik varsa içimde Galatasaraylı değilim, bundan daha öte söz olmaz sanırım benim için?
Bizim için gönüllerin şampiyonudur bu dizi, varsın anketten sağ çıkamasın buna üzülmek diziye hakaret olur, bizim sevgimiz asla forum anketindeki başarıya ve bunu hırs haline getirmeye bağlı olmadı, olamaz da..
Mesele illa prestij ise, zaten IMDB de 90 bin oyla 9.1 puanla bu etkinlikteki en yüksek puan ve sıralamaya sahip yerli dizisidir, gerisi teferruat.
@MEnes
Yine de çeyrek finali görmüş olucaktı en azından. Ben LM rahat tur atlar diye Kayıp Şehir'e vermiştim, çok fark olmasın diye. Beni de şaşırttı.Oysa herkes öldürür sevdiğini misali içim rahat olur, en azından bir sonraki turda fark yiyeceğine bu turdan bitmiş kapanmış olur mesele ve zaten asıl görüşüm ektedir
Tm oy verdim ev taşıcazda.İşlerim vardı .Giremedim.@Doğan burasınıda oyla eğer oy vermediysen 😊
Kime oy verdin?Tm oy verdim ev taşıcazda.İşlerim vardı .Giremedim.
Zamanım olursa oy vercem.Bide neti taşıcam adres değişikliği.Saol tskler Alah razı olsun .Kime oy verdin?
Aa kolay gelsin ozaman. Arada gel oyla anketleri
Bu grupta kimi oyladın? ben göremiyorumZamanım olursa oy vercem.Bide neti taşıcam adres değişikliği.Saol tskler Alah razı olsun .
Leyla ile MecnunBu grupta kimi oyladın? ben göremiyorum
Tamamdır sağol. Diğer gruplarada oy verLeyla ile Mecnun
Oy veremiyorum anneme yardım ediyorum.Tamamdır sağol. Diğer gruplarada oy ver
Son saatler. O etiket ettiğim gruplara ver yeter. Diğerleri belli olmuş zatenOy veremiyorum anneme yardım ediyorum.