Leyla ile Mecnun vs Kayıp Şehir | 5.Tur - En Özlenilen Dizi

Ankette yer alan hangi dizi çeyrek finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstediğini yazabilirsin zaten öbür tur kesin eleneceğiz sıkıntı yok :A
Sen, ben, Phoebe L&M deseydik L&M'ye +3 diğer diziye -3 oy etki edecekti. Yani 6 cidden tam 6 oy dile kolay. Cidden takdir ettim sizin kitleyi öyle bir konuşuyorsun ki gören de 3-4 kişisiniz sanacak :A
LİM'in internet kitlesi zaten fazla ama forum nezdinde azınlık durumunda, belki güncel zamanlarına denk gelsek ya da güncel zamanları şimdi olsaydı daha bir çoğunluk olurdu ama şu an en azından net diyebiliriz ki forumun en sevilen ilk 10 yerli dizisinden biri değil, hatta ilk 20'ye giremez. Bakma son 16'ya kalmaları önem arz etmiyor rakiplerine göre olduğu için. Ama Geniş Aile, forumun gelmiş geçmiş en sevilen ilk 3 yerli dizisinden biri bence. :A O yüzden elenmeyi filan geçelim. 1E1K zorlar gibi oldu ama diğer yandan baktığında başka zorlayacak bir dizi kalmadı. Aşkı Memnu diyeceksin, Aşkı Memnu hayranı olduğu kadar onun antisi de çok. O oylar direkt Geniş Aile'ye gider. Ezel desek, izleyen sayısı o kadar fazla değil. Suskunlar zaten susmuş. Doktorlar filan hiç deme gülüp geçeriz şimdi :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
LİM'in internet kitlesi zaten fazla ama forum nezdinde azınlık durumunda, belki güncel zamanlarına denk gelsek ya da güncel zamanları şimdi olsaydı daha bir çoğunluk olurdu ama şu an en azından net diyebiliriz ki forumun en sevilen ilk 10 yerli dizisinden biri değil, hatta ilk 20'ye giremez. Bakma son 16'ya kalmaları önem arz etmiyor rakiplerine göre olduğu için. Ama Geniş Aile, forumun gelmiş geçmiş en sevilen ilk 3 yerli dizisinden biri bence. :A O yüzden elenmeyi filan geçelim. 1E1K zorlar gibi oldu ama diğer yandan baktığında başka zorlayacak bir dizi kalmadı. Aşkı Memnu diyeceksin, Aşkı Memnu hayranı olduğu kadar onun antisi de çok. O oylar direkt Geniş Aile'ye gider. Ezel desek, izleyen sayısı o kadar fazla değil. Suskunlar zaten susmuş. Doktorlar filan hiç deme gülüp geçeriz şimdi :A
Anket uzadığı için herkes eşitliği anlamıştır :A 20-20 bitti anketin normal süresi ve normal şartlarda 23-17 bitecekti bu tur :A 23 oy diyoruz nasıl azınlıksınız Geniş Aile'den fazla kitleniz var algı yapmayın işte :A

• İlginç
Reactions: Tolstoyevski

Etkinlik şampiyonu L&M'nin şarkısını burada paylaşalım. Centilmenlik her zaman önemlidir bükemediğin eli öpeceksin.

İnceden inceye dalga geçmeler de başlamış ama sonraki turlar yol su elektrik olarak geri dönecektir neyseki her anlamda ve alanda. :A

İnceden inceye dalga geçmeler de başlamış ama sonraki turlar yol su elektrik olarak geri dönecektir neyseki her anlamda ve alanda. :A
Allaaaah Allaaaaaah. Şu şarkının neresi dalga geçmek? :A Çok ciddiyim şampiyonsunuz en kötü yarı final göreceksiniz. Zaman yine beni haklı çıkaracak.

• Güldürdün
Allaaaah Allaaaaaah. Şu şarkının neresi dalga geçmek? :A Çok ciddiyim şampiyonsunuz en kötü yarı final göreceksiniz. Zaman yine beni haklı çıkaracak.

LİM önce Bez Bebek'e fark atsın, Kayıp Şehri geçebilsin sonra Aşkı Memnu, ÖBGZK, Ezel gibi devlerin önünde favori olurdu :A LİM'in yarı final şansı dahi olmadığını hepimiz biliyoruz ama her neyse, ben Ulvi Koç başkan Geniş Aile şampiyon meşalesini uzun zamandır yaktığım için sen de karşı atak olarak Erdal Bakkal başkan LİM şampiyon durumuna geçtin şimdi, birbirimizi tanıyoruz. :A

• Güldürdün
LİM önce Bez Bebek'e fark atsın, Kayıp Şehri geçebilsin sonra Aşkı Memnu, ÖBGZK, Ezel gibi devlerin önünde favori olurdu :A LİM'in yarı final şansı dahi olmadığını hepimiz biliyoruz ama her neyse, ben Ulvi Koç başkan Geniş Aile şampiyon meşalesini uzun zamandır yaktığım için sen de karşı atak olarak Erdal Bakkal başkan LİM şampiyon durumuna geçtin şimdi, birbirimizi tanıyoruz. :A
Ben samimiyim cidden bak :A Bu forumda komedi işi bir dram işine karşı 20 üstü bir oy kitlesine sahipse o iş iddialıdır.

• Güldürdün
Çok doğru 👍 En azından kendi adıma. :A

Gerçi ben Aşk-ı Balon'un karşısında çöp kutusu olsa ona bile oy veririm yeter ki kazanamasın. :A

• Güldürdün
Tolsto hocama bak inşallah elenir derken insanlara kalp atmaya başlamış :A Demek ki şov yapmak yanlışmış @Tolstoyevski :A
Elense üzülmemeyi göze alarak en baştan hamlemizi yaptık, fakat son raddeye gelmiş ve kan çekiyor neticede o kadarı olacak. :A

Hayır işte zaten fark atar dedin ve evdeki hesap çarşıya uymadı :A
LİM'i hiçbir turda favori görmedin, sürekli Bez Bebek örneği veren biri nasıl fark atabilir der ki :A Eğer o niyette olduysam Fenerliyim, daha bir şey dememe gerek yok sanırım :A

• Güldürdün
Herşey benim oya bakacak :A @pompy niye oy kullanmadın? Aşk olsun

• İlginç
CzGEU_HWEAAzDWw.jpg

Aa kim attı Leyla ile Mecnun'a son oyu? :A ben uzamamasın diye oy verdim ama zaten biri daha beklemiş :A gerçi konudaki kişilerden belli

• Harika
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...