Leyla ile Mecnun vs Kayıp Şehir | 5.Tur - En Özlenilen Dizi

Ankette yer alan hangi dizi çeyrek finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen kime oy verdiysen ben de ona oy vereceğim :bhr: umarım sevinirsin :A
Ben kendi oyum adıma üzülmem, panik olmam ama benim oyum yüzünden başka oylar da giderse o zaman üzülür insan tabii ki... :bhr: :/ @MEnes

@Tolstoyevski mesajım konudan tamamen bağımsız öncelikle onu söyleyeyim ama KV konusunda KV Ezel'in fersah fersah ilerisindedir diyip ekşideki karşılaştırma konusunu örnek vermiştin. Bu konudaysa tam tersini yapıp Imdb puanını örnek vermişsin. Imdb puanına bakacaksak Ezel KV'nin iki katından fazla oy alıp 1 puandan fazla fark atmış. Bu durumda Ezel>KV diyebiliriz bence. :A

@Tolstoyevski mesajım konudan tamamen bağımsız öncelikle onu söyleyeyim ama KV konusunda KV Ezel'in fersah fersah ilerisindedir diyip ekşideki karşılaştırma konusunu örnek vermiştin. Bu konudaysa tam tersini yapıp Imdb puanını örnek vermişsin. Imdb puanına bakacaksak Ezel KV'nin iki katından fazla oy alıp 1 puandan fazla fark atmış. Bu durumda Ezel>KV diyebiliriz bence. :A
Ekşi'de en sevilen dizi LİM'dir fakat, o yüzden gol VAR kararıyla ofsayt sayılabilir gibi.. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Atma şu zehirli oku be, niye böyle şeyler yapıyorsun... :A

• Güldürdün
Konuya yazmayacaktım ama dayanamadım harika cevap sklgjlskgks
tenor.gif

Kanımı donduruyorsun...
LM konusunda yorum yapmıyorum :A
Sadece tolsto'nun işine geldiğinde ımdb diyip işine geldiğinde ımdb dememesine gönderme yapıyorum :A
Yoksa LM benim Türkiye'de sevdiğim komedi dizileri arasında 3.sırada :D

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Bana sevdiğin dizi nerede üstünlük kurduysa orası önemliymiş gibi davranıyorsun geldi ama neyse. :A
Ekşi'ye bakacak olursak, LİM de KV de en sevilen dizilerden, linklerle kanıt mevcuttur hatta. :A IMdb'ye baktığımızda ise evet Ezel 8.5, K.V ise 7.5 fakat Ezel'in yayın tarihi 2010 civarıyken KV ise 2003-2005 yani aradaki sene farkı, internet kullanım yaygınlığı gibi faktörlerden dolayı Ezel'in 25 bin oy, Kurtlar Vadisi'nin 13 bin oy olması normaldir. :A

• İlginç
Sadece tolsto'nun işine geldiğinde ımdb diyip işine geldiğinde ımdb dememesine gönderme yapıyorum :A
Imdb güzel bir kaynak ama dizi ve filmlerin başarısını veya üstünlüğünü sadece imdb'ye bakarak kıyaslamamalıyız bence. Farklı parametreler var. :A

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Imdb güzel bir kaynak ama dizi ve filmlerin başarısını veya üstünlüğünü sadece imdb'ye bakarak kıyaslamamalıyız bence. Farklı parametreler var. :A
Orası öyle. Mesela belli sayfaların 1 puan veriyoruz ya da 10 puan veriyoruz saldırıları oluyor :A

Ahahaha bence de yapma zaten... :A

Tolsto işine geldiği gibi yapmıyor, realitelerden bahsediyor. Imdb'nin öne alınması mantıklı aslında ama yerli dizilerde pek verimli sonuçlar vermeyebilir çok yerli kullanıcı olmadığı için. Ve yukarıda yazdığı gibi başka etkenler de var oy sayılarıyla ilgili... :A

3. cümlende yorum yapmıyorum demene rağmen hala gönderme yapman ise komikmiş... :A

Tolsto masal anlatıyor her zamanki gibi :A
Bu mantıkla düşünürsek hiç anket açmayalım forumda :A
Konuya damlamışsın, demek ki emin konuşmamak gerekir. Cevaplar seni çekmiş buraya :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Ekşi'ye bakacak olursak, LİM de KV de en sevilen dizilerden, linklerle kanıt mevcuttur hatta. :A IMdb'ye baktığımızda ise evet Ezel 8.5, K.V ise 7.5 fakat Ezel'in yayın tarihi 2010 civarıyken KV ise 2003-2005 yani aradaki sene farkı, internet kullanım yaygınlığı gibi faktörlerden dolayı Ezel'in 25 bin oy, Kurtlar Vadisi'nin 13 bin oy olması normaldir. :A
Kurtlar Vadisi farklı bir seriyle de olsa yıllarca devam edip güncelliğini ve popülerliğini korudu. Ezel'den daha güncel saymalıyız hatta. 😱

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Kurtlar Vadisi farklı bir seriyle de olsa yıllarca devam edip güncelliğini ve popülerliğini korudu. Ezel'den daha güncel saymalıyız hatta. 😱

Friends ile Friends'ten sonraki Joel'e dair çekilen dizi arasındaki "kalite" farkı neyse, 2005'ten sonraki çekilen farklı serilerle Vadi arasındaki fark da ona benzer şimdi yani ben 2005'ten sonrasını hiç saymıyorum, direkt sıfır yok gibi varsayıyorum :A

Fakat dediğinde şu konuda haklısın, popülerliğini koruduğu için prestijini kaybetti. 2005'te bitip hiç geri dönmeseydi daha bir dillere destan olarak kalırdı...

Fakat Ezel vs KV kıyaslamasını başka konuda, Vadi konusunda devam ettirelim daha sonra en iyisi :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...