Bunağın adını yazmak istemedim.Ne dedin öyle
Bunağın adını yazmak istemedim.Ne dedin öyle
Saat 21.27 evladım. Rica ederim çocuğum.Ah çok teşekkürler hocam. Saat tam 21.00'da sizlerleyim.
Yarın yazmayı unutmuşum hocam.Saat 21.27 evladım. Rica ederim çocuğum.
Tamam çocuğum, yarın akşam Sadakatsiz dizisinde görüşmek üzere babayyy.Yarın yazmayı unutmuşum hocam.
Babayyyy hocam.Tamam çocuğum, yarın akşam Sadakatsiz dizisinde görüşmek üzere babayyy.
Beter olsun. Zahra'da yere yapıştıracak onu Akrep Ferda gibi.Yazık olacak sana Meryem
Ona da yazık ya, kız hayatının şokunu yaşıyor.Beter olsun. Zahra'da yere yapıştıracak onu Akrep Ferda gibi.
Abisi de görmemesi gereken şeyleri gördü ama.Ona da yazık ya, kız hayatının şokunu yaşıyor.
Abisi karısının öyle olduğunu nerden bilsin ki?Abisi de görmemesi gereken şeyleri gördü ama.
O tiple ona bakmayacağını bilmesi gerekirdi.Abisi karısının öyle olduğunu nerden bilsin ki?
Saf birisi olduğundan işte, garibanın tekiydi yaa.O tiple ona bakmayacağını bilmesi gerekirdi.
Yoklama alma günü bugün bende çocuklar gelmeyenler ile bozuşuruz ona göre @Alos @slhttnmtl @Emre Ozansoy @haluk792 @Angelica
KıymıcamBen masumlar izliyorum ablana kıyıncanmı
Evet ya, diyorum ama yazık oldu Ha Ha Halil'e.Saf birisi olduğundan işte, garibanın tekiydi yaa.
Ha ha Halil HAYKIRIYORUMEvet ya, diyorum ama yazık oldu Ha Ha Halil'e.
Öyle deyişini bile özledim.Ha ha Halil HAYKIRIYORUM