Helal olsun Zahra yaaa
------
Mal mal bakıyor oradan, Nehir'e hem inanmıyor hem de aklını karıştırmak istiyor.
Ah Nazım ahhh
Mal mal bakıyor oradan, Nehir'e hem inanmıyor hem de aklını karıştırmak istiyor.
Bak o şikayet eden de Zahra değilse ben neyim.
Zahra değil bence Nazım.Bak o şikayet eden de Zahra değilse ben neyim.
Bana Zahra'nın o şokla yapması daha muhtemel geldi.Zahra değil bence Nazım.
DİZİ İZLEYİNCE SENDE KENDİNİ KAYBEDİYON BENİM GİBİ XMWKSNDMDNDNe pislik çıktın be Bahar! Önce sahte delil, ardından darp raporu, şimdi de masum Tarık'ı kirli planlarına alet etmeye çalışman... Keşke o kazada ölseydin. 
Evet. 17 bölüm boyunca Sadakatsiz'de Volkan'a etmediğim küfürlerin hepsini 1 bölümde Bahar'a ettim.DİZİ İZLEYİNCE SENDE KENDİNİ KAYBEDİYON BENİM GİBİ XMWKSNDMDND
Zahra artık o şirkette mutlaka ikisinin planlarına şahit olacaktır korkmayınEvet. 17 bölüm boyunca Sadakatsiz'de Volkan'a etmediğim küfürlerin hepsini 1 bölümde Bahar'a ettim.
Zahra, Tarık'ı pislik Bahar'dan kurtarsa keşke.Zahra artık o şirkette mutlaka ikisinin planlarına şahit olacaktır korkmayın
O yüzden ZAHRA - TARIK hemen olmalı. 😉Zahra, Tarık'ı pislik Bahar'dan kurtarsa keşke.
Nehir'i, ona inanmayan ve güvenmeyen biri ile yapmak yerine ilk bölümden beri ona sırılsıklam aşık olan Tarık ile yapmaları daha güzel olur.O yüzden ZAHRA - TARIK hemen olmalı. 😉
o zaman çok izlenmezdi senarist bunu biliyordu çok.Nehir'i, ona inanmayan ve güvenmeyen biri ile yapmak yerine ilk bölümden beri ona sırılsıklam aşık olan Tarık ile yapmaları daha güzel olur.
Nehir-Nazım çok konuşuluyor, seviliyor ama senaristin yüzüne. Hadi ilk bölümler öyle oldu ama yeni sezonda çok farklı yazarak sevdirebilirdi.o zaman çok izlenmezdi senarist bunu biliyordu çok.
Ben Tarık ı da çok seviyorum. Ama Nazım - Nehir en iyisi bu net. zahra - tarık çok daha iyi. inşallah öyle olur en kısa sürede. tarık cidden sevsin artık zahra yı.Nehir-Nazım çok konuşuluyor, seviliyor ama senaristin yüzüne. Hadi ilk bölümler öyle oldu ama yeni sezonda çok farklı yazarak sevdirebilirdi.
Zahra-Tarık'ı da doğru düzgün yazmıyor ki, Zahra gerçekten seviyor ama Tarık.. İkisinden biri olmalı artık, çok uzadı.Ben Tarık ı da çok seviyorum. Ama Nazım - Nehir en iyisi bu net. zahra - tarık çok daha iyi. inşallah öyle olur en kısa sürede. tarık cidden sevsin artık zahra yı.
yok halen daha çok heyecanlı dizi. 3. sezon geliyor inşallah.Zahra-Tarık'ı da doğru düzgün yazmıyor ki, Zahra gerçekten seviyor ama Tarık.. İkisinden biri olmalı artık, çok uzadı.
Sezon sonunda tadında bitirmeleri gerek, hatta Türkan Şoray da gelsin.yok halen daha çok heyecanlı dizi. 3. sezon geliyor inşallah.