cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 15,752
- Puanı
- 1,060
O Final'de gelir inşallah.Sezon sonunda tadında bitirmeleri gerek, hatta Türkan Şoray da gelsin.![]()
O Final'de gelir inşallah.Sezon sonunda tadında bitirmeleri gerek, hatta Türkan Şoray da gelsin.![]()
tarık, bahar ile bir olmamalıydın!
Bu diziyi net izlemeliyim
Nehir sinirlenince hemen aklıma Kırgın Çiçekler teki sinirli halleri geliyor
Reytingler
— DizilerdenGezilere (@ChiChiYcl) February 10, 2021
Total
1.#MasumlarApartmanı 12,04
2.#FenerbahçeBaşakşehirMaçı 10
5.#Baraj 7,12
10.#Survivor2021 4,95
14.#Hekimoğlu 3,94
17.#GüldürGüldürShow 3,54
AB
1.#MasumlarApartmanı 15,79
2.#KupaMaçı 10,29
5.#Hekimoğlu 5,28
7.#Baraj 4,30
11.#GüldürGüldür 3,73
12.#Survivor 3,43
Her salı olduğu gibi ekran başındayım.Yoklama alma günü bugün bende çocuklar gelmeyenler ile bozuşuruz ona göre@Alos @slhttnmtl @Emre Ozansoy @haluk792 @Angelica
Helal olsunHer salı olduğu gibi ekran başındayım.![]()
her daim buradayım.Yoklama alma günü bugün bende çocuklar gelmeyenler ile bozuşuruz ona göre@Alos @slhttnmtl @Emre Ozansoy @haluk792 @Angelica
Ooo sevindimher daim buradayım.![]()
Hocam bu haftalık müsaade etseniz. Ders çalışıyorum.Yoklama alma günü bugün bende çocuklar gelmeyenler ile bozuşuruz ona göre@Alos @slhttnmtl @Emre Ozansoy @haluk792 @Angelica
Pekala çocuğum, Allah zihin açıklığı versin. Bugünlük izin veriyorum.Hocam bu haftalık müsaade etseniz. Ders çalışıyorum.![]()
Ah çok teşekkürler hocam. Saat tam 21.00'da sizlerleyim.Pekala çocuğum, Allah zihin açıklığı versin. Bugünlük izin veriyorum.![]()
Ne dedin öyleBahar mı güçlü ve hakkını arayan bir kadın oldu, güldürme beni Tü***![]()