cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,308
- Puanı
- 1,060
O Final'de gelir inşallah.Sezon sonunda tadında bitirmeleri gerek, hatta Türkan Şoray da gelsin.
O Final'de gelir inşallah.Sezon sonunda tadında bitirmeleri gerek, hatta Türkan Şoray da gelsin.
tarık, bahar ile bir olmamalıydın!
Bu diziyi net izlemeliyim müq dizi
Nehir sinirlenince hemen aklıma Kırgın Çiçekler teki sinirli halleri geliyor
Her salı olduğu gibi ekran başındayım.Yoklama alma günü bugün bende çocuklar gelmeyenler ile bozuşuruz ona göre @Alos @slhttnmtl @Emre Ozansoy @haluk792 @Angelica
Helal olsun @Alos @slhttnmtl @Angelica @haluk792 Sizler nerdesiniz 1 kişi ile mi izlicezzHer salı olduğu gibi ekran başındayım.
her daim buradayım.Yoklama alma günü bugün bende çocuklar gelmeyenler ile bozuşuruz ona göre @Alos @slhttnmtl @Emre Ozansoy @haluk792 @Angelica
Ooo sevindimher daim buradayım.
Hocam bu haftalık müsaade etseniz. Ders çalışıyorum.Yoklama alma günü bugün bende çocuklar gelmeyenler ile bozuşuruz ona göre @Alos @slhttnmtl @Emre Ozansoy @haluk792 @Angelica
Pekala çocuğum, Allah zihin açıklığı versin. Bugünlük izin veriyorum.Hocam bu haftalık müsaade etseniz. Ders çalışıyorum.
Ah çok teşekkürler hocam. Saat tam 21.00'da sizlerleyim.Pekala çocuğum, Allah zihin açıklığı versin. Bugünlük izin veriyorum.
Ne dedin öyleBahar mı güçlü ve hakkını arayan bir kadın oldu, güldürme beni Tü***