Sanki hibe edecek.Kredi çekti ayaklarına girdi. O parayı geri alırKendi parasından çekip Enderle beraber kullandılar sonuçta, bozulmamalı araları.
Dün oranları aynı kalmış ama Çukur'da o kadar konuşulmasına rağmen yükselememiş ilginç bir şekilde. Haftaya güzel yükseliş bekliyorum.
@denizz19 paylaşmayınca haberim olmuyor.Survivor 2.62 reytingle 14. sırada yer almış...
Her yıl zorlu ve böyle dizilerin yoğun olduğu bir sezon oluyor. Ona rağmen 4-5 bandından düşmezdi.@denizz19 paylaşmayınca haberim olmuyor.
@Hazem @The_Erinch
Vay be, böyle zorlu bir günde normal aslında ama Pazar günü de geriledi artık
Instagram'da ki sayfanın oranları yanlış, sırasıyla 4.23 -3.00- 4.95 almış.Survivor 2.62 reytingle 14. sırada yer almış...
Ay o adtv’nin oranlarına inanmayın. Sayfalar açıklamayınca kendi oranlarını yazıyor. Survivor’un oranını @denizz19 söyledi. 4.23 (15) - 3.00 (13) - 4.95 (8) almış. Gerçi pek fark yok aralarında ama doğrusu bu.Survivor 2.62 reytingle 14. sırada yer almış...
Pazartesi çok fazla güçlü takip var ve her dizi kendlne yeterli oranlar alıyor. Bu sezon genel olarak sağlam dizilere sahip. Survivor aslında 2019 senesi artık bitik haldeydi fakat 2020 pandemi nedeni ile, dizilerin yokluğunda parladı. Beklenen birşey. Neyseki kanalda 2 dizi varda 7 gün değil yarışmaHer yıl zorlu ve böyle dizilerin yoğun olduğu bir sezon oluyor. Ona rağmen 4-5 bandından düşmezdi.
Aynı kapıAy o adtv’nin oranlarına inanmayın. Sayfalar açıklamayınca kendi oranlarını yazıyor. Survivor’un oranını @denizz19 söyledi. 4.23 - 3.00 - 4.95 almış. Gerçi pek fark yok aralarında ama doğrusu bu.
Evet pek fark yok ama şu adtv’nin oranlarının yalan olduğunu herkes bilmeli.Pazartesi çok fazla güçlü takip var ve her dizi kendlne yeterli oranlar alıyor. Bu sezon genel olarak sağlam dizilere sahip. Survivor aslında 2019 senesi artık bitik haldeydi fakat 2020 pandemi nedeni ile, dizilerin yokluğunda parladı. Beklenen birşey. Neyseki kanalda 2 dizi varda 7 gün değil yarışma
------
Aynı kapı
Deniz bugün paylaşmadı, bende ekleyemedimEvet pek fark yok ama şu adtv’nin oranlarının yalan olduğunu herkes bilmeli.
Deniz gündüz kuşağını paylaşmadan önce bu sayfa Didem Arslan’a düşük yazıyordu. Zaten Didem Arslan da sosyal medyadan rezil etmişti o sayfayı. Sonra oranları açıklanınca o oranları vermeye başladı.
Ay o adtv’nin oranlarına inanmayın. Sayfalar açıklamayınca kendi oranlarını yazıyor. Survivor’un oranını @denizz19 söyledi. 4.23 (15) - 3.00 (13) - 4.95 (8) almış. Gerçi pek fark yok aralarında ama doğrusu bu.
Aaa ben Twitter'da gördüm reytingleri hep paylaşan sayfaydı. Olsun canım arada fark sonuçta, yalan şeyi paylaşmayalım.Instagram'da ki sayfanın oranları yanlış, sırasıyla 4.23 -3.00- 4.95 almış.
Ben Twitter'da Tokyo ve @tvdizisinema hesaplarından takip ediyorum sonuçları, bir sorun olmadı onlarda şimdiye kadar.Aaa ben Twitter'da gördüm reytingleri hep paylaşan sayfaydı. Olsun canım arada fark sonuçta, yalan şeyi paylaşmayalım.
Ben kaç gündür erken kalkamıyorum o kadar geç görüyorum ki sonuçları. Maraşlı ve Yasak Elma güzel gitmiş.Deniz bugün paylaşmadı, bende ekleyemedim
Ben bu ara erken kalkıyorum ve sonuçları bekledim baya Mart sonu saat farkımız 1 olunca bakalım nasıl olacak
Şu yasak olayı cidden hiç iyi olmadı güvenilir sayfalar paylaşmasa böyle yalan oranlara inanacağız.Aaa ben Twitter'da gördüm reytingleri hep paylaşan sayfaydı. Olsun canım arada fark sonuçta, yalan şeyi paylaşmayalım.
Bunların doğru bir şeyini göriyim valla bütün dişlerimi kırıcam artık.Ay o adtv’nin oranlarına inanmayın. Sayfalar açıklamayınca kendi oranlarını yazıyor. Survivor’un oranını @denizz19 söyledi. 4.23 (15) - 3.00 (13) - 4.95 (8) almış. Gerçi pek fark yok aralarında ama doğrusu bu.
Kaç tane pazartesi projesi geldi geçti kimse bitiremedi Yasak Elma yı boş boş konuşuyor sadece97 bölümdür her rakip geldiğinde ümitlenip “Yasak Elma zora girebilir, sepetlenir vs. “ diyorsun ama boşa ümitleniyorsun yorulmadın mı.
Hahaha çok doğru zaten Adolf’u hiçbir zaman ciddiye almamıştım hep yalan haberler yapıyor. Didem Arslan sosyal medya hesabından ifşa etti sayfayı ama hala aynı yüzsüzlükle sahte oranlar paylaşmaya devam ediyor.Bunların doğru bir şeyini göriyim valla bütün dişlerimi kırıcam artık.
Bu gidişle hepsi biter Yasak Elma kalır.Kaç tane pazartesi projesi geldi geçti kimse bitiremedi Yasak Elma yı boş boş konuşuyor sadece
evetHahaha çok doğru zaten Adolf’u hiçbir zaman ciddiye almamıştım hep yalan haberler yapıyor. Didem Arslan sosyal medya hesabından ifşa etti sayfayı ama hala aynı yüzsüzlükle sahte oranlar paylaşmaya devam ediyor.
İnanan da maalesef var.
------
Bu gidişle hepsi biter Yasak Elma kalır.
Kendilerini çok akıllı mı sanıyorlar ne geçen sene de Ferhat ile Şirin'in teaserı bile çıkmıştı sanırım Star'da yazmışlardı.Hahaha çok doğru zaten Adolf’u hiçbir zaman ciddiye almamıştım hep yalan haberler yapıyor. Didem Arslan sosyal medya hesabından ifşa etti sayfayı ama hala aynı yüzsüzlükle sahte oranlar paylaşmaya devam ediyor.
İnanan da maalesef var.
------
Bu gidişle hepsi biter Yasak Elma kalır.
Etkileşim için yapmayacakları şey yok.Kendilerini çok akıllı mı sanıyorlar ne geçen sene de Ferhat ile Şirin'in teaserı bile çıkmıştı sanırım Star'da yazmışlardı.
Tek onu takip edince inanıyorlardır dicem de yalanlarını gördüklerinde de inanmak.