8 Şubat 2021 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    23
Etkileşim için yapmayacakları şey yok. :A

Ondan önce güvenilir bir sürü sayfa var paylaşıyor. Çoğuna liste geliyor ve hep doğru çıkıyor. Böyleleri ona rağmen varlığını sürdürüyor şaka gibi. :A
Bak bu işte çok doğru. :A

Yazık ya cidden yazık. Sadece Total reytinglerine bakarak değişik yorumlar yapan Youtube kanalı var bi tane onu takip et, o daha mantıklı. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Bak bu işte çok doğru. :A

Yazık ya cidden yazık. Sadece Total reytinglerine bakarak değişik yorumlar yapan Youtube kanalı var bi tane onu takip et, o daha mantıklı. :A
O kimmiş. 😱 İlk defa duydum. :A
Eğer bir sorunun varsa direkt benden alıntı yaparak söyle arkamdan boş boş konuşacağına. Zaten yeni bir üyesin haddini bil derim. :)
Sen seni alıntılayanlara cevap verme, bu mesajı gel hemen cevapla. :T: Bildirimlerine hiç mi bakmıyorsun be.ss

O kimmiş. 😱 İlk defa duydum. :A

Sen seni alıntılayanlara cevap verme, bu mesajı gel hemen cevapla. :T: Bildirimlerine hiç mi bakmıyorsun be.ss
Bakıverdim. Şey adı İşsiz Adam. Eskiden Top10 dizi sahneleri yapıyordu, hakkını yemiyim güzeldi ama telif mi ne gelince böyle içeriklere yöneldi.

Şu videodan sonra aşırı kıl oldum arkadaşa. Nedeninin biri belli. :A

• Güldürdün
97 bölümdür her rakip geldiğinde ümitlenip “Yasak Elma zora girebilir, sepetlenir vs. “ diyorsun ama boşa ümitleniyorsun yorulmadın mı. :A
Yalnız o rakipler ilk zamanlarında gerçekten Elma'nın reytinglerini etkiledi ama sonrasında güzel devam ettiremediler. Camdaki Kız roman uyarlaması olacağı için kolay kolay bozulup izleyici kaptırmaz. :A

• İlginç
@denizz19 paylaşmayınca haberim olmuyor.
@Hazem @The_Erinch
Vay be, böyle zorlu bir günde normal aslında ama Pazar günü de geriledi artık
Survivor eski Survivor değil artık malesef. (Adamlar 40 derece sıcakta , denizin içinde tshirt ile yüzüyor bu bile apayrı bir değişim)
Sıkı bir Survivor sever olarak yeri geliyor ben dahi izlemiyorum mesela Salı günleri dizimi izlemeyi tercih ediyorum.
Ben oranlarını normal buluyorum,tek dikkatimi çeken AB tarafının Masterchefe verdiği önemi Survivor bu sene vermemesi oldu ama Total ve Reklam veren tarafda ortalama üstü gidiyor.
En iyi günü Pazar,zaten Pazar günleride çok reklam veriyor.
Acunun giderini karşılıyorsa reklamlar sorun yokdur,neticede cihazlara yansımasada Sosyal Medyada etkileşim oranlarından izlendiği belli.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Eğer bir sorunun varsa direkt benden alıntı yaparak söyle arkamdan boş boş konuşacağına. Zaten yeni bir üyesin haddini bil derim. :)
Bi sorunum senle sadece kendi dizilerine toz kondurmayıp bizim dizilerimize laf söylüyorsun biz senin dizilerine laf söyleyince saldırıyorsun :) . Yeni üye isem ne olacak?

Son düzenleme:
Bi sorunum senle sadece kendi dizilerine toz kondurmayıp bizim dizilerimize laf söylüyorsun biz senin dizilerine laf söyleyince saldırıyorsun :) . Yeni üye isem ne olacakmış peki?
Dizi olayları için demiyorum sadece muhabbetlerimize 50 yıldır hakimmiş gibi araya dalıp boş konuşuyor demene tepki gösteriyorum. Sen yokken biz böyle şakalarla birbirimizi sinir ederdik bilmiyorsan müdahil de olma. :)

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Evet pek fark yok ama şu adtv’nin oranlarının yalan olduğunu herkes bilmeli. :A

Deniz gündüz kuşağını paylaşmadan önce bu sayfa Didem Arslan’a düşük yazıyordu. Zaten Didem Arslan da sosyal medyadan rezil etmişti o sayfayı. :A Sonra oranları açıklanınca o oranları vermeye başladı. :A
Aaaa ne zaman rezil etti? Bilmiyordum. :A @Özgür

Instagram’dan story atmıştı oranların yalan olduğuna dair ve gerçek oranları paylaşmıştı. :A
Keşke SS alıp bana atsaydın. :bhr:

Güçlü kadın.. Son zamanlarda da Müge'ye laf atıyor hep ben 28 yıllık gazeteciyim kendini gazeteci sananlardan değilim falan.. :A @xBUGRAx @Alos

Keşke SS alıp bana atsaydın. :bhr:

Güçlü kadın.. Son zamanlarda da Müge'ye laf atıyor hep ben 28 yıllık gazeteciyim kendini gazeteci sananlardan değilim falan.. :A @xBUGRAx @Alos
Ah keşke ya ama sen görmüşsündür diye düşündüm. :A

Müge’ye karşı bunları dediği için daha da sevdim. :A Gerçekten çok yakıştı programa. :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,809
Üyeler
8,482
Son Üye
ysfcr77