KanalD deli şeyine tutunmuş gibi perşembeye koyuyor dizileri bu da perşembe olur Umarım Alev Alev e sorun çıkarmazO dizi büyük ihtimalle Perşembe yayınlanacak.
Son düzenleme:
KanalD deli şeyine tutunmuş gibi perşembeye koyuyor dizileri bu da perşembe olur Umarım Alev Alev e sorun çıkarmazO dizi büyük ihtimalle Perşembe yayınlanacak.
Hiç belli olmaz. Pazartesi de erkek dizileri arasında ilgi çekebilir.O dizi büyük ihtimalle Perşembe yayınlanacak.
Yasak Elma ve Sefirin Kızı erkek dizileri mi?Hiç belli olmaz. Pazartesi de erkek dizileri arasında ilgi çekebilir.
100. bölüm ve sonrası daha bomba olacakmış .Yasak Elma izledim ve harika bir bölümdü
Bu bölümü saatinde izledim ve beğendim. Bakalım ters tepip düşecek mi @phoebebuffay @Özgür
Uzun zamandır beğenmeyip izlemedikçe yükseliyordu
Bu bölüm ne yapar emin değilim -bence yine biraz yükselir- ama haftaya iyi bir yükseliş yaşayacağı kesin gibi. Hem bölüm çok iyiydi hem de çok iyi bir yerde bitti.Yasak Elma izledim ve harika bir bölümdü
Bu bölümü saatinde izledim ve beğendim. Bakalım ters tepip düşecek mi @phoebebuffay @Özgür
Uzun zamandır beğenmeyip izlemedikçe yükseliyordu
Olur mu asıl bu hafta oran yükseltmeli herkes Şahika'yı merak etti. Keşke Ender'in morg rüyası da fragmanda verilseydiBu bölüm ne yapar emin değilim -bence yine biraz yükselir- ama haftaya iyi bir yükseliş yaşayacağı kesin gibi. Hem bölüm çok iyiydi hem de çok iyi bir yerde bitti.
Geçen haftaki bölüm o kadar iyi değildi. Şahika merak unsuruyla bence yarın da reytingini yükseltecektir ama ben esas yükselişi haftaya bekliyorum. Halit öldükten sonraki bölüm Halit'in öldüğü bölümden yüksek reyting almıştı mesela. Aynı şekilde düğün bölümü de. Ordaki şok son sahne diğer bölümün reytinglerini uçurmuştu. Çukur'da baya olaylı bir bölüm yayınlamış galiba, kimse beğenmemiş ama orası ayrı. Bakalım yarın görücez reytingleri.Olur mu asıl bu hafta oran yükseltmeli herkes Şahika'yı merak etti. Keşke Ender'in morg rüyası da fragmanda verilseydi
Olayları tahmin ediyorum ama bakalım hangi şekilde bu kozu kullanacaklar
Pazartesi neyseki benim reyting konum. Şöyle uzunca bir analiz yaparım belkiGeçen haftaki bölüm o kadar iyi değildi. Şahika merak unsuruyla bence yarın da reytingini yükseltecektir ama ben esas yükselişi haftaya bekliyorum. Halit öldükten sonraki bölüm Halit'in öldüğü bölümden yüksek reyting almıştı mesela. Aynı şekilde düğün bölümü de. Ordaki şok son sahne diğer bölümün reytinglerini uçurmuştu. Çukur'da baya olaylı bir bölüm yayınlamış galiba, kimse beğenmemiş ama orası ayrı. Bakalım yarın görücez reytingleri.
Şahika dizinin tadı tuzu. Enderle çok iyi ikili oldular. Keşke hisseleri aldıktan sonra da beraber yaşamaya devam etseler. Umarım senarist aralarını bozmaz.Pazartesi neyseki benim reyting konum. Şöyle uzunca bir analiz yaparım belki
Toplu reytingi geç paylaşıyorlar ama önden yazımı hazır ederim umarım Yasak Elma çok iyi bir çıkış yakaladı derim
Çukur geçen hafta gerilemişti. Bu hafta buyüzden yükseliş olur diye düşünüyorum.
Şahika 🐍 son kaç hafta bana sempatik gelmeye başladı favorim o artık
Eskidende bir arada kalıyordu ama demek ki ortalığı bozan KayaymışŞahika dizinin tadı tuzu. Enderle çok iyi ikili oldular. Keşke hisseleri aldıktan sonra da beraber yaşamaya devam etseler. Umarım senarist aralarını bozmaz.
Kendi parasından çekip Enderle beraber kullandılar sonuçta, bozulmamalı araları.Eskidende bir arada kalıyordu ama demek ki ortalığı bozan Kayaymış
Bugün sinyalini verdi, bir arada kalalım dedi yalnız Şahika'nın aslında bankada parası olduğu anlaşıldığı an bozulur araları
Sefirin Kızı'nın daha kendine hayrı yok. Elma da yeni rakipler gelince anında reyting kaybediyor o yüzden sağlam bir iş gelirse zora girebilir. Çukur ve Uyanış'a karşı yine aynı kitleye hitap eden Maraşlı tuttuysa Camdaki Kız her türlü tutar.Yasak Elma ve Sefirin Kızı erkek dizileri mi?
97 bölümdür her rakip geldiğinde ümitlenip “Yasak Elma zora girebilir, sepetlenir vs. “ diyorsun ama boşa ümitleniyorsun yorulmadın mı.Sefirin Kızı'nın daha kendine hayrı yok. Elma da yeni rakipler gelince anında reyting kaybediyor o yüzden sağlam bir iş gelirse zora girebilir. Çukur ve Uyanış'a karşı yine aynı kitleye hitap eden Maraşlı tuttuysa Camdaki Kız her türlü tutar.