Caneeer laaan Caneeeer zen de ordala İrfan zen de ordalaaa ordalayııın gafayı vurun. Zamadda zen de düzgün cık toplara.Hocam orta Caner'in işi değil mi? (Sıra sende)
Caneeer laaan Caneeeer zen de ordala İrfan zen de ordalaaa ordalayııın gafayı vurun. Zamadda zen de düzgün cık toplara.Hocam orta Caner'in işi değil mi? (Sıra sende)
O sırada Mesut afallar, hoca ne oynatıyor bu takıma ya biri bana anlatsın.Caneeer laaan Caneeeer zen de ordala İrfan zen de ordalaaa ordalayııın gafayı vurun. Zamadda zen de düzgün cık toplara.
Beklesin zaten sonu Mesut'un elinden olacak Mesut bunun salak sistemini çekemezO sırada Mesut afallar, hoca ne oynatıyor bu takıma ya biri bana anlatsın.
Gazeteye ilan verelim.Bu takımı anlayacak,uçuracak bir teknik direktör aranıyor.Ücret dolgundur.Beklesin zaten sonu Mesut'un elinden olacak Mesut bunun salak sistemini çekemez
Çare Wenger Taktik olarak da karizma olarak da bize yakışan adam oGazeteye ilan verelim.Bu takımı anlayacak,uçuracak bir teknik direktör aranıyor.Ücret dolgundur.
Hakettin suçlusun çünkü...Çare Wenger Taktik olarak da karizma olarak da bize yakışan adam o
Mert Hakan hayalet mi?
Hayalet derken?Mert Hakan hayalet mi?
Ulan o baştaki Mesutcum nedir gece gece yıkıldım dkljgklsfkgjklsfklgkljsfjkgskljklgjklsjklgklsjklgjlksjklgjkls
Sizi şampiyonlukta 3 sayı öne geçmişiz 22-19, yetmezmiş gibi Kadıköy'de son 2 maçta da kazandık hatta elinizden seriyi ve liderliği devraldık bu hafta. Varsın forumdaki mesaj sayısında da siz geçiverinUlan o baştaki Mesutcum nedir gece gece yıkıldım dkljgklsfkgjklsfklgkljsfjkgskljklgjklsjklgklsjklgjlksjklgjkls
------
6 Ocak 2020 tarihinde bu konuda sadece 6 sayfa vardı ilk mesajı yazdığımda ve Galatasaray konusunda tam 30 sayfa. 24 sayfa yaklaşık 500 mesaj fark.
Tabii siz olmasanız bu fark inmezdi ama ateşi yakanların başında olduğum için hiç kendimi övmeyi sevmesem de önce kendimi sonra siz değerli Fenerbahçelileri tebrik ediyorum. Büyük ihtimalle sezon bitimi Galatasaray sayfasına fark atmış oluruz. Bu şarkı hepimize gelsin
@Dosi @12.Adam @HeisenBerg @emreemreu @bazinga @Veteran
Eveeeeet Yine alakasız bir konuyu biz sizden daha şampiyonluk aldık geyiğine getirdin teşekkürlerSizi şampiyonlukta 3 sayı öne geçmişiz 22-19, yetmezmiş gibi Kadıköy'de son 2 maçta da kazandık hatta elinizden seriyi ve liderliği devraldık bu hafta. Varsın forumdaki mesaj sayısında da siz geçiverin
Forumda GS adına savaşan tek kişi olduğum için @MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai @MasacRE @Polat Şaşmaz sağolsunlar beni çok yalnız bıraktılar bi @DarkLegenD kaldı hakkını yemeyeyim.
Yalnız ben sadece 6-7 mesaj mı 😱 hiç yakıştıramadım kendime hemen bir şeye bakmam gerekiyorUlan o baştaki Mesutcum nedir gece gece yıkıldım dkljgklsfkgjklsfklgkljsfjkgskljklgjklsjklgklsjklgjlksjklgjkls
------
6 Ocak 2020 tarihinde bu konuda sadece 6 sayfa vardı ilk mesajı yazdığımda ve Galatasaray konusunda tam 30 sayfa. 24 sayfa yaklaşık 500 mesaj fark.
Tabii siz olmasanız bu fark inmezdi ama ateşi yakanların başında olduğum için hiç kendimi övmeyi sevmesem de önce kendimi sonra siz değerli Fenerbahçelileri tebrik ediyorum. Büyük ihtimalle sezon bitimi Galatasaray sayfasına fark atmış oluruz. Bu şarkı hepimize gelsin
@Dosi @12.Adam @HeisenBerg @emreemreu @bazinga @Veteran
Şu an iki takım arasındaki rekabet söz konusu ve siz konudaki mesaj sayısı olarak geçtiğiniz hafta biz de Kadıköy'de galip geldik ve mesaj sayısı olarak fark atsanız da biz şampiyon olalım yeter ki.Eveeeeet Yine alakasız bir konuyu biz sizden daha şampiyonluk aldık geyiğine getirdin teşekkürler
Yakında bi takımı 2-0 yensek biz de 3-0 yendik diyeceksin
Teşekkür etmesem de olurmuş 6 ne 😡😡Yalnız ben sadece 6-7 mesaj mı 😱 hiç yakıştıramadım kendime hemen bir şeye bakmam gerekiyor
Bundan sonra buralar alev alacak. 1 ay sonra gör beniTeşekkür etmesem de olurmuş 6 ne 😡😡
Renktaşım, yoldaşım sidik yarıştırmayı pek sever. 😍Eveeeeet Yine alakasız bir konuyu biz sizden daha şampiyonluk aldık geyiğine getirdin teşekkürler
Yakında bi takımı 2-0 yensek biz de 3-0 yendik diyeceksin