Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Ulan o baştaki Mesutcum nedir gece gece yıkıldım dkljgklsfkgjklsfklgkljsfjkgskljklgjklsjklgklsjklgjlksjklgjkls
------

6 Ocak 2020 tarihinde bu konuda sadece 6 sayfa vardı ilk mesajı yazdığımda ve Galatasaray konusunda tam 30 sayfa. 24 sayfa yaklaşık 500 mesaj fark.
Tabii siz olmasanız bu fark inmezdi ama ateşi yakanların başında olduğum için hiç kendimi övmeyi sevmesem de önce kendimi sonra siz değerli Fenerbahçelileri tebrik ediyorum. Büyük ihtimalle sezon bitimi Galatasaray sayfasına fark atmış oluruz. Bu şarkı hepimize gelsin :A

@Dosi @12.Adam @HeisenBerg @emreemreu @bazinga @Veteran

Son düzenleme:
Ulan o baştaki Mesutcum nedir gece gece yıkıldım dkljgklsfkgjklsfklgkljsfjkgskljklgjklsjklgklsjklgjlksjklgjkls
------

6 Ocak 2020 tarihinde bu konuda sadece 6 sayfa vardı ilk mesajı yazdığımda ve Galatasaray konusunda tam 30 sayfa. 24 sayfa yaklaşık 500 mesaj fark.
Tabii siz olmasanız bu fark inmezdi ama ateşi yakanların başında olduğum için hiç kendimi övmeyi sevmesem de önce kendimi sonra siz değerli Fenerbahçelileri tebrik ediyorum. Büyük ihtimalle sezon bitimi Galatasaray sayfasına fark atmış oluruz. Bu şarkı hepimize gelsin :A

Sizi şampiyonlukta 3 sayı öne geçmişiz 22-19, yetmezmiş gibi Kadıköy'de son 2 maçta da kazandık hatta elinizden seriyi ve liderliği devraldık bu hafta. Varsın forumdaki mesaj sayısında da siz geçiverin :A

Forumda GS adına savaşan tek kişi olduğum için @MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai @MasacRE @Polat Şaşmaz sağolsunlar beni çok yalnız bıraktılar bi @DarkLegenD kaldı hakkını yemeyeyim. :A

Sizi şampiyonlukta 3 sayı öne geçmişiz 22-19, yetmezmiş gibi Kadıköy'de son 2 maçta da kazandık hatta elinizden seriyi ve liderliği devraldık bu hafta. Varsın forumdaki mesaj sayısında da siz geçiverin :A

Forumda GS adına savaşan tek kişi olduğum için @MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai @MasacRE @Polat Şaşmaz sağolsunlar beni çok yalnız bıraktılar bi @DarkLegenD kaldı hakkını yemeyeyim. :A
Eveeeeet :A Yine alakasız bir konuyu biz sizden daha şampiyonluk aldık geyiğine getirdin teşekkürler :A

Yakında bi takımı 2-0 yensek biz de 3-0 yendik diyeceksin :A

------

Yalnız ben sadece 6-7 mesaj mı 😱 hiç yakıştıramadım kendime :A hemen bir şeye bakmam gerekiyor :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Eveeeeet :A Yine alakasız bir konuyu biz sizden daha şampiyonluk aldık geyiğine getirdin teşekkürler :A

Yakında bi takımı 2-0 yensek biz de 3-0 yendik diyeceksin :A
Şu an iki takım arasındaki rekabet söz konusu ve siz konudaki mesaj sayısı olarak geçtiğiniz hafta biz de Kadıköy'de galip geldik ve mesaj sayısı olarak fark atsanız da biz şampiyon olalım yeter ki. :A

Evet farkındayım bu biraz avutma tesellisi oldu ama olsun, üstüme gelmeyin şimdi zaten tek başına savaş veriyorum biraz onun verdiği de şey var tabi. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Oh be, neyseki GS konusunda sadece 2 mesaj var. 2side alakasız mesajlar :A burda hiç olmazsa takımı konuşmuşum :bhr:

• Güldürdün
@xdragxx bana laf atma, bak listeye :A
2 vakte kalmaz en az mesajı olan FB'li olmam.
💛💙
IMG_20210209_011357.jpg

• Güldürdün
  • Beğendim

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye