Bu gidişle öyle olacak.lig exxene geçsin
------
ben uyardım 2018 de ersun yanalı berberde bodrumda güldü öyle yapamazlar demişti
Bu gidişle öyle olacak.lig exxene geçsin
------
ben uyardım 2018 de ersun yanalı berberde bodrumda güldü öyle yapamazlar demişti
böyle var çizimleriyle böyle maç kaybetmezdik en azındanBu gidişle öyle olacak.
Mesut özil forması bitmiş4.yıldızı takmadan forma almam yeminimden dolayı 7 senedir forma alamıyorum. Bu iş böyle olmayacak eğer bu sene de şampiyon olmazsak yeminimi bozup foma alacam direkt arkasına da Özil yazdıracam başka çare yok belki seneye şampiyon oluruz
Baskı da bitmeyecek ya sonuçtaMesut özil forması bitmiş
13-14 sezonda mı aldın?4.yıldızı takmadan forma almam yeminimden dolayı 7 senedir forma alamıyorum. Bu iş böyle olmayacak eğer bu sene de şampiyon olmazsak yeminimi bozup foma alacam direkt arkasına da Özil yazdıracam başka çare yok belki seneye şampiyon oluruz
7 değil 8 sene olmuş.
Ütopik bir dilek.
Abim ye şu hocayı yersen bir sen yersin. O istediğin şampiyonluğun önüne bir karbonatın geçmesine izin verme. Tut kolundan Wenger'i de getir.
Zor bir dilek değil 2-3 maç daha böyle oynatsın Özil'in de suratı düşerÜtopik bir dilek.
Aman hocam deme öyle şeyler.Bizim ligimiz neden kaliteli oyuncuları kendine benzetiyor?Takımı yükselteceğine oyuncu takıma ayak uyuyor.Zor bir dilek değil 2-3 maç daha böyle oynatsın Özil'in de suratı düşer
Normal. Futbolcu çabalar bakar ışık yok o da kendini salar.Aman hocam deme öyle şeyler.Bizim ligimiz neden kaliteli oyuncuları kendine benzetiyor?Takımı yükselteceğine oyuncu takıma ayak uyuyor.
Hey gidi hey eskiden derdik şampiyon olur mu bilinmez ama derbiler Fenerden sorulur diye.Beşiktaş ve Galatasaray ile berabere kalsan 50-46-46 olacaktı gittin ikisine de yenildin. On kişi Beşiktaş'a yenildin bir de. Hakikaten utanıyorum.
Aynen öyle. Eskiden berabere kalsak üzülürdük, sinirlenirdik şimdi en azından berabere kalsaydık diyoruz.Hey gidi hey eskiden derdik şampiyon olur mu bilinmez ama derbiler Fenerden sorulur diye.
Karagümrük 1 bence. 90 falan alırız ama yetmez muhtemelen.Karagümrük 0 puan
Göztepe 3 puan
Trabzon 1 puan
Antalya 3 puan
Konya 3 puan
Gençler 3 puan
Beşiktaş 0 puan
Denizlispor 3 puan
Malatya 3 puan
Antep 3 puan
Başakşehir 1 puan
Paşa 3 puan
Alanya 3 puan
Erzurum 3 puan
Ankaragücü 3 puan
Sivasspor 3 puan
Kayserispor 3 puan
89 puan eder Yeter mi normal şartlarda artması bile lazım ama Anadolu takımları o kadar zayıf ki yetmeme olasılığı da yüksek Ayrıca 3 puan verdiğim 2-3 maçtan da puan kaybı çıkarsa şaşırmamak lazım
Bak bu adam varken o 3 dediklerimde bile bir bakmışsın 0 almışsın Kimin aklına gelirdi Malatya'dan 3 yiyileceği Gs'ye de bakalım.Karagümrük 1 bence. 90 falan alırız ama yetmez muhtemelen.
Dün çok eleştirdik takımı hocayı ama bence ortada verilmeyen de bir golümüz var. İki takım 1 puan alacakken bir takım 3 diğer takım 0 puan aldı. Bu kadar kritik ve şampiyonu belirleyecek bir maçta golümüz verilmedi. Fenerbahçe sahada kötü diye haksızlığa da susacak halimiz yok. Onyekuru'nun Antep golü 4 dakika inceleme gol, Ozan'ın gol 30 saniye inceleme gol iptal. Var ofsayt konularında bir takım oyunlar dönüyor. Objektif olan herkes bence bunu görür.