Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Daum takip ediyorsa ligi hiç macera aramadan sezon sonuna kadar Daum+Alex modeline git ya da Wenger.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
9 kişi kalan Hatay ile berabere kaldığında belli etmişti ne kadar kötü bir teknik direktör olduğunu. Daha balık baştan koktu. Sabretmek falan bunlar klişe laflar. Çoğu teknik adam daha ilk birkaç maçında belli ediyor kendini. Yine zamanında reaksiyon alamadı yönetim. 10 kişi Beşiktaş'a yenildiğinde kovacaktın. Geç kalındı bir sezon daha heba oldu. Bu kaostan çıkamayız yine.

Radikal bir karar alacaksın. Bu kulüp Galatasaray çıkışlı Emre'nin çiftliği değil. Volkan Demirel, Selçuk Şahin dediğimiz adamlar son yıllardaki başarısız Fenerbahçe'nin mimarları olan adamlar kulüple ilişkileri kesilmeli.
Erol Bulut gidince zaten Yozgatlı da otomatik olarak gidecek. Aurellu kalabilir.

Alex'i yavaştan hazırlamak lazım. Hem Alex'in ağırlığını falan bahsetmeyim şimdi hangi futbolcu gelirse gelsin ilk iş olarak Fenerbahçe'yi sonra Alex'i takip ediyor sosyal medyada. Stadın orada heykeli var adamın :A Volkan'ı kimse takmaz ama Alex'e deyim yerindeyse taparlar yerlisi de yabancısı da. Wenger mi geliyor Daum mu geliyor x mi geliyor kim gelirse gelsin yardımcı teknik direktör Alex olmalı. İşte o zaman hoca yedek kulübesine dönüp taktik sorduğu zaman absürt durmaz :A

Ali Koç gelirken Alex edebiyatı yaparak da oy topladın ama Aziz'in evlatlarıyla iş yapıyorsun. Teknik ekibi görsem başkan Ali Koç değil Aziz Yıldırım derim vallaha :A Ben ilk jübileyi Volkan'a yaparım sonra Alex'e yaparım dediğin an notumu vermiştim sana asıl.

ProfitErol'un taktik anlayışı :A
IMG_1358.jpg

Madem genç teknik direktör takıntın var o zaman oynattığı topa bakarak getireceksin takımın başına. Erol Bulut Alanyaspor'u çalıştırırken de böyle oynatıyordu. Takımla gelişecek teknik direktör arıyorsan Erol gibi Fenerbahçe'ye ters futbol oynatan adamı değil Çağdaş Atan gibileri getireceksin. Çağdaş Atan da henüz eksiklikleri çok bir teknik direktör Fenerbahçe'ye yenildiği maç sonrası basın toplantısında göstermişti zaten bunu da ama oynattığı oyun umut veriyor en azından.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Tarihin en geç reaksiyon alan yönetimiyle karşı karşıyayız maalesef. Şubat ayı kabus gibi biter hoca değiştirirler ama iş işten geçmiş olur :A

Kupa maçından sonra eski futbolcusu Yalçın Ayhan hocanın futbolcularla iletişiminin çok zayıf olduğunu söyledi. Malatya'da bile kötüydü Fenerbahçe'de bu daha çok kendini belli eder diye ekledi. Zaten bunu görmemek mümkün değil.

Fenerbahçe taraftarının klasik yangın şenliği başlamış :A Şampiyonluğu mu kaybettik, lig mi bitti yoksa yine orta sıralara mı düştük? Sezon başından beri Erol hoca bir türlü istediği oyun düzeniyle oynayamıyor. Bunun iki sebebi var.

Birincisi sakatlanan oyuncu geri gelmiyor. Perotti sezona müthiş başladı ve saçma sapan bir sakatlıktan dolayı adamın futbol kariyeri bitme noktasına geldi. Samatta en verimli olabileceği zaman sakatlandı ve geri geldikten sonraki formu ortada. Tedbir amaçlı oyundan çıkan Pelkas ve Gustavo'nun ne zaman geleceğini Allah bilir. Tisserand bile yeni yeni dönüyor düşünün artık. Yönetim değişikliğinden beri herkesin değişip bir tek Galatasaray'dan devşirme sağlık heyetinin görevinde kalması bana göre büyük bir skandaldır. Oyuncular sık sık sakatlanıyorsa ve geri döndükten sonra sorun yaşamaya devam ediyorsa yollar ayrılmalı. Altay'ın sakatlanıp tedbir amaçlı oyundan çıktığını düşünün, ne demek istediğimi anlayacaksınız :F

İkincisi de taraftar. Adam 3-5-2 oyun düzenini denemeye kalktı denilmedik laf kalmadı. Artık 4-2-3-1 oyun sisteminin değişmesi lazım. Her gelen hoca aynı taktiğin üzerine farklı oyuncular koyup oynatmaya çalışıyor. Erol hoca cesur davrandı, tepki çekince alın size taktik güle güle kullanın dedi. Taraftar 1-2 maç istenilen sonuçları alamayınca bozgunculuğa başlıyor. Erol'u şimdi kovdun kimi getireceksin? Ortada dolaşan isimlerin hangisi ligi tanıyor? Teknik direktöre güvenme konusunda bir Galatasaray kadar olamıyoruz. Oynadığımız futbol kötü değil, Erol hocanın da bazı oyuncu tercihlerinde ısrar etmesi yanlış ama artık kenetlenip tüm takıma destek olmamız gerek. Yoksa bırakın şampiyonluğu ilk 4'e bile giremeyiz.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
İyi para kazanmak istiyorum diyorsanıız aklınızı kullanın Karagümrük- Fenerbahçe maçına 1 oynayın :A

Erol'un kulağı çekilmiş sözde hücum futbolu oynatmaya çalışacak :A Erol'un oynattığı hücum futbolunda Fenerbahçe zor maç kazanır...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
İyi para kazanmak istiyorum diyorsanıız aklınızı kullanın Karagümrük- Fenerbahçe maçına 1 oynayın :A

Erol'un kulağı çekilmiş sözde hücum futbolu oynatmaya çalışacak :A Erol'un oynattığı hücum futbolunda Fenerbahçe zor maç kazanır...
Yine saçma sapan iş. :A Neden daha önce uyarılmadı? Böyle oynatacağı belliyken neden Erol Bulut tercih edildi? Emre Belözoğlu bunları açıklamalı.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and 12.Adam