Pınar Deniz 'Kırmızı Oda'ya Konuk Oluyor!

OGM bu sezon bildiğimiz bütün ünlü isimlerle işbirliği yaptı galiba,çok güzel bir transfer yapmış,konuk oyuncuları çok iyi seçiyorlar hepsi ses getirdi karakterleriyle.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Harika bir katılım yine. Öyle ki baya katkısının olacağını düşünüyorum.

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Özgür and Aserat
Gizli gizli Kadın'ı izliyordu, eminim Yasak Elma'yı da kimsecikler anlamasın diye gizli gizli izleyip haterlığının dozunu arttırıyordur. :A
Çok doğru tespit. :A Yasak Elma’nın müziğini sevdiğini söylemişti sanki bir ara demek diziye de bakıyor. :A @Aserat
------

Videoyla cevap verdiğine göre yine haklı çıktım. :A @Özgür
Kolaya kaçıyor haksız olduğunda. :A Bu durumda Zerrin Tekindor biz, Hazal Türesan da @Aserat :A

• İlginç
  • Harika
Reactions: kerem and Aserat
Çok doğru tespit. :A Yasak Elma’nın müziğini sevdiğini söylemişti sanki bir ara demek diziye de bakıyor. :A @Aserat
------

Kolaya kaçıyor haksız olduğunda. :A Bu durumda Zerrin Tekindor biz, Hazal Türesan da @Aserat :A
Ne zamandan beri müziği sevmek diziyi sevmek demek oluyor ne münasebet. 😱 Sedef'i o halde gördükten sonra sapıtmışsın iyice. :A

Videoyla cevap verdiğine göre yine haklı çıktım. :A @Özgür
Ayn knk

• İlginç
Reactions: Özgür
------

Şah mat oldu resmen. Artık ne dese altından kalkamaz. :A @Aserat hadi profilini Şevval Sam, Eda Ece yap bekliyoruz. :Z

• Harika
Reactions: Özgür
  • İlginç
  • Güldürdün
Reactions: kerem and Aserat
Çok sevdiğim bir isimdir Pınar Deniz, yine harika konuk. :Z

Bu arada Hediye'nin hikayesi bitti mi? En son annesine kavuştu, kaldı öyle... @Aserat

Çok sevdiğim bir isimdir Pınar Deniz, yine harika konuk. :Z

Bu arada Hediye'nin hikayesi bitti mi? En son annesine kavuştu, kaldı öyle... @Aserat
Ohoo çoktan bitti hatta Sezin Akbaşoğulları Uyanış: Büyük Selçuklu'ya transfer oldu. :A Tam iyileşecekken bu sefer öz annesinin hizmetçisi olmaya başladı yani iyileşmeyi reddetti maalesef. :(

• Üzücü
Reactions: Yiğitt
Ohoo çoktan bitti hatta Sezin Akbaşoğulları Uyanış: Büyük Selçuklu'ya transfer oldu. :A Tam iyileşecekken bu sefer öz annesinin hizmetçisi olmaya başladı yani iyileşmeyi reddetti maalesef. :(
Ay izledim bölümleri, dediğin gibi annesine bakacağını söyledi orada bitti demek... Neyse artık hikayeler tamamlanıyor çizgide en azından. :A (21. bölüme kadar geldim de biliyorsun biriktirip izliyorum)

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Ay izledim bölümleri, dediğin gibi annesine bakacağını söyledi orada bitti demek... Neyse artık hikayeler tamamlanıyor çizgide en azından. :A (21. bölüme kadar geldim de biliyorsun biriktirip izliyorum)
Zaten o bölümde bir daha gelmeyeceğim demişti. :A Maalesef herkes Alya gibi, Selvi gibi iyileşemiyor. :(

• Üzücü
Reactions: Yiğitt