- Reaksiyon puanı
- 114,331
- Puanı
- 1,060
Yanlış yazdın, 'sevmediği' dizi diyecektin
Yanlış yazdın, 'sevmediği' dizi diyecektin
Gizli gizli Kadın'ı izliyordu, eminim Yasak Elma'yı da kimsecikler anlamasın diye gizli gizli izleyip haterlığının dozunu arttırıyordur.Niye etiketliyorsun şimdi kafadan senaryolar kurulacak yine.
Gizli gizli Kadın'ı izliyordu, eminim Yasak Elma'yı da kimsecikler anlamasın diye gizli gizli izleyip haterlığının dozunu arttırıyordur.
Videoyla cevap verdiğine göre yine haklı çıktım. @Özgür
Çok doğru tespit. Yasak Elma’nın müziğini sevdiğini söylemişti sanki bir ara demek diziye de bakıyor. @AseratGizli gizli Kadın'ı izliyordu, eminim Yasak Elma'yı da kimsecikler anlamasın diye gizli gizli izleyip haterlığının dozunu arttırıyordur.
Kolaya kaçıyor haksız olduğunda. Bu durumda Zerrin Tekindor biz, Hazal Türesan da @AseratVideoyla cevap verdiğine göre yine haklı çıktım. @Özgür
Ne zamandan beri müziği sevmek diziyi sevmek demek oluyor ne münasebet. 😱 Sedef'i o halde gördükten sonra sapıtmışsın iyice.
Ayn knkVideoyla cevap verdiğine göre yine haklı çıktım. @Özgür
Şah mat oldu resmen. Artık ne dese altından kalkamaz. @Aserat hadi profilini Şevval Sam, Eda Ece yap bekliyoruz.
Puhahahahahahahahaha yorum yapamıyorum bu absürtlük karşısında.Şah mat oldu resmen. Artık ne dese altından kalkamaz. @Aserat hadi profilini Şevval Sam, Eda Ece yap bekliyoruz.
Geceleri gizlice Yasak Elma izlemek kral hareket. @AseratŞah mat oldu resmen. Artık ne dese altından kalkamaz. @Aserat hadi profilini Şevval Sam, Eda Ece yap bekliyoruz.
Sedef’i niye katıyorsun şimdi hadsiz.ssNe zamandan beri müziği sevmek diziyi sevmek demek oluyor ne münasebet. 😱 Sedef'i o halde gördükten sonra sapıtmışsın iyice.
Ayn knk
Ohoo çoktan bitti hatta Sezin Akbaşoğulları Uyanış: Büyük Selçuklu'ya transfer oldu. Tam iyileşecekken bu sefer öz annesinin hizmetçisi olmaya başladı yani iyileşmeyi reddetti maalesef.Çok sevdiğim bir isimdir Pınar Deniz, yine harika konuk.
Bu arada Hediye'nin hikayesi bitti mi? En son annesine kavuştu, kaldı öyle... @Aserat
Ay izledim bölümleri, dediğin gibi annesine bakacağını söyledi orada bitti demek... Neyse artık hikayeler tamamlanıyor çizgide en azından. (21. bölüme kadar geldim de biliyorsun biriktirip izliyorum)Ohoo çoktan bitti hatta Sezin Akbaşoğulları Uyanış: Büyük Selçuklu'ya transfer oldu. Tam iyileşecekken bu sefer öz annesinin hizmetçisi olmaya başladı yani iyileşmeyi reddetti maalesef.
Zaten o bölümde bir daha gelmeyeceğim demişti. Maalesef herkes Alya gibi, Selvi gibi iyileşemiyor.Ay izledim bölümleri, dediğin gibi annesine bakacağını söyledi orada bitti demek... Neyse artık hikayeler tamamlanıyor çizgide en azından. (21. bölüme kadar geldim de biliyorsun biriktirip izliyorum)
Galiba dediğin gibi herkeste iyileşme beklediğimizden öyle biten hikayeler yarım gibi geliyor.Zaten o bölümde bir daha gelmeyeceğim demişti. Maalesef herkes Alya gibi, Selvi gibi iyileşemiyor.