Kapattım deyince oldu o.@Emre Ozansoy niye üzücü attın aa ben sevmiyorun dizide öyle şeyler açtım geri üzülme
Kapattım deyince oldu o.@Emre Ozansoy niye üzücü attın aa ben sevmiyorun dizide öyle şeyler açtım geri üzülme
O sahneyi kapatmak zorunda kaldım açtım geri şimdiKapattım deyince oldu o.
İyi yapmışsın geri açarak. Tam gaz devam ediyoruz.O sahneyi kapatmak zorunda kaldım açtım geri şimdi
Şuan pek bi heyecsn yokİyi yapmışsın geri açarak. Tam gaz devam ediyoruz.
Evet. Olsun böyle de güzel.Şuan pek bi heyecsn yok
Utandı çocuk klasik yaz dizisi Sen Çal Kapımı nın geçen gün trendlerde gördüğüm sahneyi izlese ne olurdu acaba KSKDJEEJDJSKSJI yada İrem Derici'in senin hastan şarkısının klibiniO sahneyi kapatmak zorunda kaldım açtım geri şimdi
Şarki klibi izlemiyorum ben hiç bir şekildeUtandı çocuk klasik yaz dizisi Sen Çal Kapımı nın geçen gün trendlerde gördüğüm sahneyi izlese ne olurdu acaba KSKDJEEJDJSKSJI yada İrem Derici'in senin hastan şarkısının klibini
Aa valla ben bakıyorumŞarki klibi izlemiyorum ben hiç bir şekilde
Geçen gün en çok izlenen magazin programında denk geldim o sahneye. Saçma sapan yorumlar yapıyordu yine.Utandı çocuk klasik yaz dizisi Sen Çal Kapımı nın geçen gün trendlerde gördüğüm sahneyi izlese ne olurdu acaba KSKDJEEJDJSKSJI yada İrem Derici'in senin hastan şarkısının klibini
dizi bitsin bakıcam boş yapmayı bırakmadı gitti o daGeçen gün en çok izlenen magazin programında denk geldim o sahneye. Saçma sapan yorumlar yapıyordu yine.
Bayadir klip izlemiyorumAa valla ben bakıyorum
Bahara bak senn emreeMedyapım dizilerinin çocuk oyuncuları niye bu kadar iyi seçiliyor? İsmo, Doruk, Halit Can, Dodo, Mert...
Aynen yaaaGözü açıldı.