Emre Ozansoy
Moderatör
Yazık oldu Çiçek'le Ali'ye.Son sahneden sonra...
İskender deyim yerindeyse tam o küfürün insana bürünmüş halisin.
Son sahneden sonra...
Özelden yazar mısın merak ettim.Son sahneden sonra...
Çiçek de bir bakıma düşüncesiz. Sen İSkender'in yanına neden tek başına gidersin ki, en azından Tomris'e haber verseydi. Şimdi bu ifşanın ceremesini en çok o çekecek zaten.Yazık oldu Çiçek'le Ali'ye.
Abisiyle beraber zindanda güzel bir son bekliyorum. Elbet onun çıkardığı yangın da ortaya çıkacaktır.Sen benim iskendere saydırmamı görseydin gülmekten yere yatardın
Neyi?Özelden yazar mısın merak ettim.
KüfürüÇiçek de bir bakıma düşüncesiz. Sen İSkender'in yanına neden tek başına gidersin ki, en azından Tomris'e haber verseydi. Şimdi bu ifşanın ceremesini en çok o çekecek zaten.
Abisiyle beraber zindanda güzel bir son bekliyorum. Elbet onun çıkardığı yangın da ortaya çıkacaktır.
------
Neyi?
Çiçek de bir bakıma düşüncesiz. Sen İSkender'in yanına neden tek başına gidersin ki, en azından Tomris'e haber verseydi. Şimdi bu ifşanın ceremesini en çok o çekecek zaten.
Abisiyle beraber zindanda güzel bir son bekliyorum. Elbet onun çıkardığı yangın da ortaya çıkacaktır.
------
Neyi?
Sen diziyi nasıl izliyorsun İskender Çiçek'i aradığında Tomris de yanındaydı. Hatta Tomris "ben de geleceğim" dediğinde İskender "peşine kimseyi takma" dediği için Ali'ye bir şey olmasın diye reddetmişti Çiçek.Çiçek de bir bakıma düşüncesiz. Sen İskender'in yanına neden tek başına gidersin ki, en azından Tomris'e haber verseydi. Şimdi bu ifşanın ceremesini en çok o çekecek zaten.
------
Neyi?
Sen Atlas için naptıysan bende beni tek hatırlayan Ali için her şeyi yapacağım demişti de İskender aradığı zaman Tomris yanında değildi ki.Sen diziyi nasıl izliyorsun İskender Çiçek'i aradığında Tomris de yanındaydı. Hatta Tomris "ben de geleceğim" dediğinde İskender "peşine kimseyi takma" dediği için Ali'ye bir şey olmasın diye reddetmişti Çiçek.
Hayır çok iyi hatırlıyorum hatta Çiçek telefonla konuşurken tam yanına oturdu duymak için. Hatta sahnesini de bulur koyardım ama yüklenmemiş o kısım.Sen Atlas için naptıysan bende beni tek hatırlayan Ali için her şeyi yapacağım demişti de İskender aradığı zaman Tomris yanında değildi ki.
Bir de şu var daha çok beğenirsin belki.Yakışıklı Ercan deyince Ömer'i göstermeleri dışında cuk oturmuş.
Tomris'siz olmazdı gerçekten. Ömer de daha az gösterilmiş.
Sanki kinaye sezdim bu mesajda. Yetişemedim hala güncele ama video iyi olmuş.Sen de izliyorsun değil mi unutmuşum etiketlemeyi. @Özgür
Yok kinaye değil sonlarda yorum görmeyince unutmuşum izlediğini.Sanki kinaye sezdim bu mesajda. Yetişemedim hala güncele ama video iyi olmuş.