dreamy e be haberin yok muydu?İnanmazsan teyit ettir
dreamy e be haberin yok muydu?İnanmazsan teyit ettir
Kafa radyo'yu açtın mı?![]()
hee tmm
Kafa radyo'yu açtın mı?
Kaçıncı bölümü tamamladın?Yok ya Ramoyu tamamlamam lazımdı da dizi izledim
Kaçıncı bölümü tamamladın?
Ben tamamladım ama şöyle yarısını özettenDaha tamamladım ya 20.bölümdeyim 5 bölümüm var daha
Bende seviyorum.Zaten Jet Sosyete, Kırmızı Oda ve Yarım Kalan Aşklar'da da görmüştüm hep izlediğim dizilerde karşıma çıkıyor.Çıksın ama tatlı kadın.
![]()
Şaşırtmadın!!!!Ben izlemeyi bıraktım, etiket listesinden çıkarırsan sevinirim.![]()
![]()
Niye ki.Şaşırtmadın!!!!
Sevmezsen sevme be naş.Niye ki.Dizinin atmosferini sevemedim üzgünüm size iyi seyirler.
![]()
Kendin çağırdın zaten konuya etiketinle?Sevmezsen sevme be naş.![]()
Bu diziye iç karartıcı diyenin Masumlar Apartmanı'nı ve Safiye'nin manyak anasının her yerden kabus gibi fırlamasını izlemesi..Kendin çağırdın zaten konuya etiketinle?Aman çok meraklı değilim bu iç karartıcı diziye.
![]()
Dizideki olayları demiyorum, çekimleri çok iç karartıcı geldi. Masumlar Apartmanı yönetmenliğiyle bu diziyi tokatlar.Bu diziye iç karartıcı diyenin Masumlar Apartmanı'nı ve Safiye'nin manyak anasının her yerden kabus gibi fırlamasını izlemesi..![]()
O senin kendi içinin kararmışlığıdır diziye çamur atma.Kendin çağırdın zaten konuya etiketinle?Aman çok meraklı değilim bu iç karartıcı diziye.
![]()