Show Alev Alev - Dizi Yorumları

Benim iki veya üç bölüm izlemiş olmam lazım. Beklentimi karşılamadığı için bıraktım, dizinin genel havasını beğenmedim maalesef. :A Dilan Çiçek Deniz’in oyunculuğu da etken bırakmam da. :A
5 ve 6. bölüme kadar sabretseydin keşke. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Yok içim bayıldı bir süre sonra diziyi izlerken. :F Ne oluyor ki o bölümlerde. :A

Yaa bıraktınmı diziyi senn ama neden :D
------

Benim iki veya üç bölüm izlemiş olmam lazım. Beklentimi karşılamadığı için bıraktım, dizinin genel havasını beğenmedim maalesef. :A Dilan Çiçek Deniz’in oyunculuğu da etken bırakmam da. :A

Daha dün Çukurdaki karakteri Sena için tt oldu kız yahu :A

• Güldürdün
  • Üzücü
Reactions: 12.Adam and dreamy
Senin kaliteli bir yerli diziyi sonuna kadar izlediğini gördüğümüz gün kıyamet kopacak. :A
Şu an takip ettiğim iki yerli dizi var eğer okullar yakın zamanda açılmazsa (ki öyle görünüyor) onları en azından sezon bitesiye kadar izlerim :A İkisi de yeterince kaliteli. :Z

• Üzücü
Reactions: Aserat
Şu an takip ettiğim iki yerli dizi var eğer okullar yakın zamanda açılmazsa (ki öyle görünüyor) onları en azından sezon bitesiye kadar izlerim :A İkisi de yeterince kaliteli. :Z
Masumlar Apartmanı ve Sadakatsiz mi. :A MD, BAH, Alev Alev gibi dizileri bıraktıktan sonra sonuna kadar izlerim dediklerine bak.ss

• İlginç
Reactions: dreamy
Neden cevabını bildiğin şeyin sorusunu soruyorsun peki? :A
Büyük ihtimal değiştirmişlerdir o yüzden. :A
Masumlar Apartmanı ve Sadakatsiz mi. :A MD, BAH, Alev Alev gibi dizileri bıraktıktan sonra sonuna kadar izlerim dediklerine bak.ss
Alev Alev neyse de MD ve BAH’ın kaliteli olduğunu savunma bana lütfen. :A
Gece boyunca sena konuşuldu bee ay sende isot yaw :A
Yok abla gerçekten oyunculuğu çok kötü, tamamen objektif bakıyorum. O ağladığı sahneler filan çok komik...

Son düzenleme:
  • İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Angelica and Aserat

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961