5 ve 6. bölüme kadar sabretseydin keşke.Benim iki veya üç bölüm izlemiş olmam lazım. Beklentimi karşılamadığı için bıraktım, dizinin genel havasını beğenmedim maalesef. Dilan Çiçek Deniz’in oyunculuğu da etken bırakmam da.
5 ve 6. bölüme kadar sabretseydin keşke.Benim iki veya üç bölüm izlemiş olmam lazım. Beklentimi karşılamadığı için bıraktım, dizinin genel havasını beğenmedim maalesef. Dilan Çiçek Deniz’in oyunculuğu da etken bırakmam da.
Yok içim bayıldı bir süre sonra diziyi izlerken. Ne oluyor ki o bölümlerde.5 ve 6. bölüme kadar sabretseydin keşke.
Elinin körü oluyor İsot. İzle ve gör.Yok içim bayıldı bir süre sonra diziyi izlerken. Ne oluyor ki o bölümlerde.
Senin kaliteli bir yerli diziyi sonuna kadar izlediğini gördüğümüz gün kıyamet kopacak.Yok içim bayıldı bir süre sonra diziyi izlerken. Ne oluyor ki o bölümlerde.
Orijinalini izlediğim için olacakları az buçuk tahmin edebiliyorum.Elinin körü oluyor İsot. İzle ve gör.
Yok içim bayıldı bir süre sonra diziyi izlerken. Ne oluyor ki o bölümlerde.
Benim iki veya üç bölüm izlemiş olmam lazım. Beklentimi karşılamadığı için bıraktım, dizinin genel havasını beğenmedim maalesef. Dilan Çiçek Deniz’in oyunculuğu da etken bırakmam da.
Şu an takip ettiğim iki yerli dizi var eğer okullar yakın zamanda açılmazsa (ki öyle görünüyor) onları en azından sezon bitesiye kadar izlerim İkisi de yeterince kaliteli.Senin kaliteli bir yerli diziyi sonuna kadar izlediğini gördüğümüz gün kıyamet kopacak.
Neden cevabını bildiğin şeyin sorusunu soruyorsun peki?Orijinalini izlediğim için olacakları az buçuk tahmin edebiliyorum.
Abla dizinin havasını pek beğenmedim ya içim karardı diyebilirim.Yaa bıraktınmı diziyi senn ama neden
------
Daha dün Çukurdaki karakteri Sena için tt oldu kız yahu
Masumlar Apartmanı ve Sadakatsiz mi. MD, BAH, Alev Alev gibi dizileri bıraktıktan sonra sonuna kadar izlerim dediklerine bak.ssŞu an takip ettiğim iki yerli dizi var eğer okullar yakın zamanda açılmazsa (ki öyle görünüyor) onları en azından sezon bitesiye kadar izlerim İkisi de yeterince kaliteli.
Abla dizinin havasını pek beğenmedim ya içim karardı diyebilirim.
Dilan Çiçek Deniz’in oyunculuğu için TT olduğunu sanmıyorum. Fanlarının işidir büyük ihtimalle.
Zaten kendisi değil canlandırdığı karakter TT oldu amansız savunuculara aldırma sen.Abla dizinin havasını pek beğenmedim ya içim karardı diyebilirim.
Dilan Çiçek Deniz’in oyunculuğu için TT olduğunu sanmıyorum. Fanlarının işidir büyük ihtimalle.
Büyük ihtimal değiştirmişlerdir o yüzden.Neden cevabını bildiğin şeyin sorusunu soruyorsun peki?
Alev Alev neyse de MD ve BAH’ın kaliteli olduğunu savunma bana lütfen.Masumlar Apartmanı ve Sadakatsiz mi. MD, BAH, Alev Alev gibi dizileri bıraktıktan sonra sonuna kadar izlerim dediklerine bak.ss
Yok abla gerçekten oyunculuğu çok kötü, tamamen objektif bakıyorum. O ağladığı sahneler filan çok komik...Gece boyunca sena konuşuldu bee ay sende isot yaw
Şu karakteri gözüme gözüme sokma ya...
Ağzın bal yesin.Elinin körü oluyor İsot. İzle ve gör.
🚀 hedefe kitlendi vuruş izni istiyor.Senin kaliteli bir yerli diziyi sonuna kadar izlediğini gördüğümüz gün kıyamet kopacak.
Erinç abim, ona boşuna uyuşuk demiyor.Adam geleceği görüyor.Gece boyunca sena konuşuldu bee ay sende isot yaw
Ağzın bal yesin.
------
🚀 hedefe kitlendi vuruş izni istiyor.
------
Erinç abim, ona boşuna uyuşuk demiyor.Adam geleceği görüyor.
dreamy e be haberin yok muydu? İnanmazsan teyit ettir@The_Erinch erinç abim kime uyuşuk dedi bee