Show Alev Alev - Dizi Yorumları

Şuan diziyi izliyorum, tek bölümde Cemre'nin bu kadar mutlu olduğunu görmemiştim. Çelebi'nin karşısında hep böyle güçlenmeye devam eder umarım. Yürü be Cemre. :Z

Son sahneden sonra...

3bf1d1f5d7af6e9269ef612917f685fb.jpg

İskender deyim yerindeyse tam o küfürün insana bürünmüş halisin. :A

Yazık oldu Çiçek'le Ali'ye. :(
Çiçek de bir bakıma düşüncesiz. Sen İSkender'in yanına neden tek başına gidersin ki, en azından Tomris'e haber verseydi. Şimdi bu ifşanın ceremesini en çok o çekecek zaten. :(

Sen benim iskendere saydırmamı görseydin gülmekten yere yatardın :A
Abisiyle beraber zindanda güzel bir son bekliyorum. Elbet onun çıkardığı yangın da ortaya çıkacaktır. :A
------

Özelden yazar mısın merak ettim. :A
Neyi? :A

Çiçek de bir bakıma düşüncesiz. Sen İSkender'in yanına neden tek başına gidersin ki, en azından Tomris'e haber verseydi. Şimdi bu ifşanın ceremesini en çok o çekecek zaten. :(

Abisiyle beraber zindanda güzel bir son bekliyorum. Elbet onun çıkardığı yangın da ortaya çıkacaktır. :A
------

Küfürü :A

• Güldürdün
Reactions: kerem

------

İnşAllah yaa Berkere kıyamasamda İskenderin cezasını çekmesini istiyorum:D:D

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and kerem
Çiçek de bir bakıma düşüncesiz. Sen İskender'in yanına neden tek başına gidersin ki, en azından Tomris'e haber verseydi. Şimdi bu ifşanın ceremesini en çok o çekecek zaten. :(

------

Sen diziyi nasıl izliyorsun İskender Çiçek'i aradığında Tomris de yanındaydı. :A Hatta Tomris "ben de geleceğim" dediğinde İskender "peşine kimseyi takma" dediği için Ali'ye bir şey olmasın diye reddetmişti Çiçek. :A

• İlginç
Reactions: kerem
Sen diziyi nasıl izliyorsun İskender Çiçek'i aradığında Tomris de yanındaydı. :A Hatta Tomris "ben de geleceğim" dediğinde İskender "peşine kimseyi takma" dediği için Ali'ye bir şey olmasın diye reddetmişti Çiçek. :A
Sen Atlas için naptıysan bende beni tek hatırlayan Ali için her şeyi yapacağım demişti de İskender aradığı zaman Tomris yanında değildi ki. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Sen Atlas için naptıysan bende beni tek hatırlayan Ali için her şeyi yapacağım demişti de İskender aradığı zaman Tomris yanında değildi ki. :A
Hayır çok iyi hatırlıyorum hatta Çiçek telefonla konuşurken tam yanına oturdu duymak için. :A Hatta sahnesini de bulur koyardım ama yüklenmemiş o kısım. :A