hayret bi şey
Emekli
Bölümü izleyince yazarım yorumumu. İlk defa gününde izleyemedim ve iyi bir bölüm yayınlanmış sanırım
Daha 19'u izlemeden 20. bölüm fragmanını izleyen kendimi alkışlıyorum Neyse bu akşam izleyeyim bari 19'uYENİ BÖLÜM TANITIMI!
Hiçbir ünlü konuk görünmemesine rağmen çok etkileyici bir fragman özellikle DicFer kısmı. Genel izleyicinin buna kayıtsız kalmayacağını ve iki yeni rakibe rağmen yükseleceğini düşünüyorum hayırlısı.
Fragman bile gözlerimin dolmasına yetti. Feris ve Dicle ❤️Daha 19'u izlemeden 20. bölüm fragmanını izleyen kendimi alkışlıyorum Neyse bu akşam izleyeyim bari 19'u
Survivor başlamasaydı bu hafta oranlarını iyice yükseltirdi ama şuan olanı korumayı başarsa yeter gibi. Zaten Survivor bu sezon diziler varken bir kaç haftaya düşmeye başlar. Birkaç hafta oranları sabit devam ederse sonrasında senaryoya göre yükselebilir.
Çok şükür "ne .... yersen ye" şeklindeki tatsız kısımları geride bırakıp böyle güzel sahneler görmeye başladık.Fragman bile gözlerimin dolmasına yetti. Feris ve Dicle ❤️
Dicle ve Barış'ı öğrenince yine der merak etmeÇok şükür "ne .... yersen ye" şeklindeki tatsız kısımları geride bırakıp böyle güzel sahneler görmeye başladık.
Bu sefer o kadar katı olmaz bence. Kendisi de patronuyla (+ eski iş arkadaşıyla) yattığı için daha anlayışlı davranır.Dicle ve Barış'ı öğrenince yine der merak etme
Bu konuyu kendi mantığınla değil Ekin Atalar'ın mantığıyla ele al ve yeniden düşünBu sefer o kadar katı olmaz bence. Kendisi de patronuyla (+ eski iş arkadaşıyla) yattığı için daha anlayışlı davranır.
Senaryoda gözle görülür bir düzelme olduğu için yine erkenden gömmeme pozisyonuna geçeceğim.Bu konuyu kendi mantığınla değil Ekin Atalar'ın mantığıyla ele al ve yeniden düşün
Bu konuda zamanında ne kadar polyanacılık oynadığımı sen en iyi bilenlerdensin Bu kadın beni bile yıldırdı, o yüzden ben hep kötü senaryoyu düşünüyorumSenaryoda gözle görülür bir düzelme olduğu için yine erkenden gömmeme pozisyonuna geçeceğim.
Dediğim gibi bol dramatik bir bölüm geliyor. Maalesef dizimiz reyting için o klişeyi yapacak. Dicle ikinci fragmanda da Barış'ın kollarında ağlar. Normalde bölümün reytingi yükselmesi gerekiyor ama dramın dozunu kaçırırlarsa tam tersi de olabilir.YENİ BÖLÜM TANITIMI!
Ben gününde izlemiyorum, sizin yorumlara göre haba ihtiyacım var mı yok mu anlarımSonunda 19. bölümü izledim
Senarist sonunda kendine gelmeye başlamış. Hatta kendisinin yazmış olduğu 13 bölüm içinden en iyi bölüm bu olabilir. Orjinalinde izlediğim bölüme benzer bir bölüm olması da beni sevindirdi. (Nadir tam izlediğim bölümlerden biriydi )
Her neyse gelelim bölüme. @mesmeso61'in yazdığı yorumun neredeyse tamamına katılıyorum. Özellikle Beren ve Mayda'nın pek gözükmemesi benim için şahane bir şey Ama Dicle ve Barış yorumuna katılmıyorum Ben bu ikiliyi seviyorum nedense, sahneleri diğer diziler gibi dizi süresinin yarısını vs kapsamıyor, dozunda az sahneler ile devam ediyorlar. İlk korkmuştum bunlar sevgili olunca Ekin hanım ipin ucunu kaçırır diye ama bu bölümlük her şey yerli yerindeydi.
Ben genel yorumların dışında takıldığım bir kaç noktaya değineceğim. Peride ajansın psikoloğu değil menajeri ama biz adamakıllı menajerlik yaparken göremedik. Mesela bu bölümde ortalığı sakinleştiren bir konumdaydı, bu güzel bir şey ama yine menajerlik yok. Şundan dolayı çok takıldım bu kadın sürekli deste deste para çıkarıyor. Her ne kadar eski kazandıklarım vs dese de deli gibi iş yapan diğer üç menajerin durumu onun kadar iyi değilken Peride'nin hiç iş yapmıyorken bu kadar birikiminin olması çok inandırıcı değil. O parada cepten yiye yiye biter çünkü mantıken En azından iki bölümde bir menajerliğini görsek fena olmaz yani.
Asistan ekibinin birbirini destekler durumda olması güzel bir şey. Hatta bölümde en çok eğlendiğim kısımların başında Gülin-Dicle-Emrah üçlüsünün diyalogları oluyor artık. Emrah'ın da menajerlik muhabbetlerinin temellerinin atılmaya başlanmış olması da güzel tabiki.
Emir de gidiyor artık sanırım. İşlevi kalmamıştı, zaten esas çifti kıskandırmak için girmişti ve görevini tamamladı. Renk katan bir karakter olamadı maalesef.
Aslında bölümle ilgili daha çok şey yazardım ama anlat anlat bitmez şimdi Yeni bölüm fragmanına bakacak olursak 19. bölümde bizi rahat bırakan Beren ve Mayda resmen 19'unda intikamını alırcasına iki bölümlük rahatsızlık verecekler bize Pazarki bölüm için sinir haplarınızı hazırda bulundurun @Aserat @Özgür @mesmeso61 @Emre Ozansoy @Dosi @Staran
Kadını kadroya alsınlar bari herkes rahatlasın.Bu pazar sanırım İrem Derici konuk olacak yada bir şarkısı dizide çalacak. Bana daha çok Vazgeçtim İnan çalacak gibi geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 97721
Yeni şarkısı falandır. Bu bölüm konuk hikayesi Perihan Savaş'tan devam edecek çünkü.Bu pazar sanırım İrem Derici konuk olacak yada bir şarkısı dizide çalacak. Bana daha çok Vazgeçtim İnan çalacak gibi geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 97721
İlk geldiğinde sevememiştim pek ama ikinci geldiğinde güldürmüştü. Ara ara çıkıp gelse fena olmaz diyeceğim ama her geldiğinde dizi düşüyor. Vazgeçtim gelmesinKadını kadroya alsınlar bari herkes rahatlasın.