'Maraşlı'nın Yayın Tarihi Belli Oldu! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,518
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
EpYD8WeXEAQ1h-R

'Maraşlı'nın dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Tims&B Productions'ın üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı, başrollerinde Burak Deniz ile Alina Boz'un, kadrosunda Kerem Atabeyoğlu, Rojda Demirer, Ahmet Varlı, Cemil Büyükdöğerli, Abdül Süsler, Melis İşiten, Cengiz Sezgin ve Neslihan Acar'ın yer aldığı dizi Pazartesi akşamları ekrana gelecek.

'Maraşlı' ilk bölümüyle 11 Ocak Pazartesi 20.00''de ATV'de başlıyor!

4 ocak başlasaydı dizi için daha iyiydi, 11 ocakta bütün diziler geri dönüyor başlangıcı daha zor olacak ama senaryosu ve kalitesi iyiyse fark etmez güzel reyting alır.

Kendi yağında kavrulur bence.
Yasak Elma dan sonra bakarım :Z
------

EpYD8WeXEAQ1h-R

'Maraşlı'nın dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Tims&B Productions'ın üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı, başrollerinde Burak Deniz ile Alina Boz'un, kadrosunda Kerem Atabeyoğlu, Rojda Demirer, Ahmet Varlı, Cemil Büyükdöğerli, Abdül Süsler, Melis İşiten, Cengiz Sezgin ve Neslihan Acar'ın yer aldığı dizi Pazartesi akşamları ekrana gelecek.

'Maraşlı' ilk bölümüyle 11 Ocak Pazartesi 20.00''de ATV'de başlıyor!

Çukuru etkileyeceğini düşünüyorum

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: B4RON
Çukur, Sefirin Kızı, Yasak Elma, Uyanış: Büyük Selçuklu, Survivor bütün bunların karşısında 4 reyting alırsa başarıdır.

Sonunda pazartesi günü biraz da olsa heyecanlanıyor. İzlemeyeceğim ama tutmasını isterim zira şu 4 dizi arasında dönen yarıştan içime ikrah geldi.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Umarım tutar dizi, pazartesi yarışına bir heyecan gerekiyor. İzleyebilirim aslında diziyi ama dizi listem epey kabarık. Belki yaza bakabilirim, kadrosu için tutsun istiyorum. Şimdiden bol şans ve bol reyting diliyorum. Yolları açık olsun..

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Umarım Pazartesi kendine yer bulur. Tutmasını istediğim bir proje ama kitlesi benzer iki iş var ve çok yüksek alacağını düşünmüyorum.

Dizinin iki başrolü de favori oyuncularımdan olmasına rağmen sanırım izlemeyeceğim, belki şans veririm. Bence aşırı yüksek oranlar almaz ama kendi yağında kavrulur.

• Beğendim
Keşke bu Pazartesi günü yayına başlasaydı, hem iki dizi hem de MasterChef olmayacaktı. Ama izlenecek olan içerik bir şekilde yine izlenir.

Alina Boz ve Burak Deniz için tutmasını istediğim bir proje, umarım tutar ve Pazartesi gününe yeni bir heyecan katar.

Keşke bu Pazartesi günü yayına başlasaydı, hem iki dizi hem de MasterChef olmayacaktı. Ama izlenecek olan içerik bir şekilde yine izlenir.

Alina Boz ve Burak Deniz için tutmasını istediğim bir proje, umarım tutar ve Pazartesi gününe yeni bir heyecan katar.
Yasak Elma ve Çukurun fişini çekecek dizi

Yasak Elma ve Çukurun fişini çekecek dizi
Pazartesi günü yayına başlayan her dizi için 'Yasak Elma'nın fişini çekecek diyorlar ama dizi halen daha zirvede hem de zorlu gün olmasına rağmen 7+ reyting alıyor. :Z

Çukur'un finalini biraz erkene alır o kadar. :A

• Harika
Pazartesi günü yayına başlayan her dizi için 'Yasak Elma'nın fişini çekecek diyorlar ama dizi halen daha zirvede hem de zorlu gün olmasına rağmen 7+ reyting alıyor. :Z

Çukur'un finalini biraz erkene alır o kadar. :A
Unutmuşum senarist hapishaneyi ele aldı ama inşallah düşürür o diziyi cidden o karakterler ile +7 reytingi asla hak etmiyor izleyende fragman ilgi çekici olduğu için izliyor zaten önceden bende izlerdim de artık değmiyor

Unutmuşum senarist hapishaneyi ele aldı ama inşallah düşürür o diziyi cidden o karakterler ile +7 reytingi asla hak etmiyor izleyende fragman ilgi çekici olduğu için izliyor zaten önceden bende izlerdim de artık değmiyor
Yasak Elma'mı 7+ reytingi hak etmiyor? 😱

• İlginç