Yardım kısmında "Hesabım sayfasında bulunan "İptal Et" butonundan Exxen aboneliğini iptal edebilirsin." yazıyor.Reklamsızı seçince yıllık 199,9 lira diyor ama o da verilmez.
------
Bu arada bu üyelik nasıl iptal ediliyor?![]()
Tamamdır, teşekkürler.Yardım kısmında "Hesabım sayfasında bulunan "İptal Et" butonundan Exxen aboneliğini iptal edebilirsin." yazıyor.
CCC ve Tolga Çevik için reklamsız pakete çöküyorum hemen. 🤗🤗
7 gün ücretsiz izle seçeneği var, oradan üye olup izleyebilirsin ona göre de karar verirsin bence.Alayim mi almayayim mi kararsizim @Emre Ozansoy sence napam1 ay bakicam
Pp yakiyooo7 gün ücretsiz izle seçeneği var, oradan üye olup izleyebilirsin ona göre de karar verirsin bence.![]()
Bakacağım birazdan7 gün ücretsiz izle seçeneği var, oradan üye olup izleyebilirsin ona göre de karar verirsin bence.![]()
Diziyi tekrar izleyince bunu koyayım dedim, güzel duruyor.Pp yakiyooo
------
Bakacağım birazdan![]()
E ben üye oldum diyelim beğenmedim ne olucak ? Kesin kredi kartı isterler yaDiziyi tekrar izleyince bunu koyayım dedim, güzel duruyor.
Bak bak, ama şuan baya kişi yükleniyor.![]()
İstediler, ama zaten ayarlarda üyelik kısmında 7 gün yazıyor. O süre bitince uzatacaksın yada iptal edeceksin.E ben üye oldum diyelim beğenmedim ne olucak ? Kesin kredi kartı isterler ya7 gun için
Netflixe göre çok iyi çünkü hepsi yerli alasim geldi de bilmiyom yaİstediler, ama zaten ayarlarda üyelik kısmında 7 gün yazıyor. O süre bitince uzatacaksın yada iptal edeceksin.
Benden direk para istiyor işi garantiye almak istiyorlarE ben üye oldum diyelim beğenmedim ne olucak ? Kesin kredi kartı isterler ya7 gun için
Vahşi Şeyler, Hükümsüz, Öğrenci Evi ve Yetiş Zeynep dizilerini listeme ekledim, güzel duruyorlar.Netflixe göre çok iyi çünkü hepsi yerli alasim geldi de bilmiyom ya
7 günlük deneme sürecinde reklam yok değil mi yani reklamsız?İstediler, ama zaten ayarlarda üyelik kısmında 7 gün yazıyor. O süre bitince uzatacaksın yada iptal edeceksin.
Bu konu hakkında bildim yok.7 günlük deneme sürecinde reklam yok değil mi yani reklamsız?
Seçmek lazım @Emre OzansoyBu konu hakkında bildim yok.İçerikleri izleyemediğim için bilmiyorum, detay da göremedim bunula ilgili.
Tolgshow felan şimdi yok dimi? BölümleriBenden direk para istiyor işi garantiye almak istiyorlar
Ben dizi için değilde programlar iyiVahşi Şeyler, Hükümsüz, Öğrenci Evi ve Yetiş Zeynep dizilerini listeme ekledim, güzel duruyorlar.![]()
Survivor Exxen Cup var ona bakarım, Tolgshow da var.Tolgshow felan şimdi yok dimi? Bölümleri
------
Ben dizi için değilde programlar iyi
Survivor seçmeler varmış şimdi gördüm e evet güzel olucak benceSurvivor Exxen Cup var ona bakarım, Tolgshow da var.![]()